Vežbate?! Pazite šta jedete?! I ipak imate masne naslage?!

Stare farmerke vam ne pristaju?! Želite da kupite nove, ali na kraju plačete u ormaru i uzmete krofnu za utehu ?! Sve ređe se družite sa ljudima, jer ste nesigurni zbog izgleda?!

Svađate sa ogledalom i sa vagom, jer svako druženje sa njima čini da se osećate još gore i jedete još više?! Sve ste zatvoreniji za sebe i sve manje volite sebe?! Zvuči vam poznato?!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Tražite utehu u hrani?!

Znamo kako vam je! Život je brz i stresan, a na Instagramu svi izgledaju savršeno! To stvara još veći pritisak na vas. Tražite utehu u hrani, a ona vas samo gura dole – psihički i fizički!

To vas neće nikuda odvesti! Možete dobiti samo srčana oboljenja, visok krvni pritisak i holesterol, dijabetes ili osteoartritis.

Sigurno mislite da se to vama neće dogoditi. Ali osvrnite se oko sebe i videćete da svaka treća osoba ima višak kilograma, a često ćete čuti da težina utiče na samopouzdanje, pa može doći do depresije ili nekog poremećaja u ishrani. I zaista je tako!

Kako do brzih, efikasnih i dugotrajnih rezultata?

Nema razloga za strah! Samo treba da preuzmete stvar u svoje ruke, a za to vam je potrebna jaka želja za promenom, plan aktivnosti i partner koji će vam pomoći da:

  • se lakše otarasite sala oko stomaka, nogu i zadnjice;
  • partnera koji će vam dati uspešne rezultate i podršku.

TREBA VAM PARTNER KAO CLA!

Konjugovana linolna kiselina (CLA) je revolucionarni prirodni proizvod koji će vam pomoći da brže i efikasnije sagorevate masti, a na račun otopljene masti oslobodiće se više energije i izgraditi mišićnu masu.

Dr. Viton – CLA u telu podstiče niz hemijskih reakcija kao što je smanjenje akumulacije triglicerida, odnosno sprečava telo da skladišti masti. Što znači da nema više sala oko stomaka.

Uzmite Dr. Viton – CLA, obrišite prašinu sa ogledala i vage i pripremite se za srećniji život. Život ispunjen pokretom, prijateljstvom, zdravljem i samopouzdanjem. A da biste to postigli, potreban vam je plan! Plan vežbi: trčanje, plivanje, brzo hodanje, vožnja bicikla, pilates, joga, ples… opcije su beskrajne!

Sa Dr. Viton – CLA, vežbanje je lakše, rezultati su brže vidljivi i korak ste bliže zategnutom stomaku, čvrstim nogama, oblikovanim rukama i lepšoj slici o sebi! Sa Dr. Viton CLA osećaćete se dobro u svom telu!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)