Zašto ne mogu da smanjim stomak iako vežbam i jedem zdravo?

Ne jedete slatko, hleb ste izbacili u potpunosti, vežbate kad stignete, ali i pored svega imate problem da smanjite stomak. Šta god da obučete zateže vam stomak, visi na sve strane i umanjuje samopouzdanje.

Prošle su godine kada ste bili vitki a da niste pazili šta jedete i da niste vežbali? Danas malo da se opustite uz hranu, odmah vam se poznaje. A često se opuštate.

Ali život nije Instagram! Kada biste tokom dana morali da razmišljate jedino o svom opuštenom stomaku, on bi sigurno izgledao besprekorno.

Zato nemojte biti strogi prema sebi, svi jedemo brzu hranu kada rokovi pritiskaju.

Ako ste svesni da su zdrava ishrana i vežbanje dobitna kombinacija da se vaš stomak zategne, nedostaje još Dr. Viton – CLA da vaša misija bude uspešna za upola kraće vreme.

Dr. Viton – CLA je prirodna konjugovana linolenska kiselina koja će vam pomoći da probudite nagomilane masti oko stomaka. Ako će vam uz hranu i vežbanje trebati čitava godina da ih sagorite, uz dodatak CLA prve vidljive rezultate primetićete za manje od mesec dana.

Konjugovana linolenska kiselina od Dr. Viton – CLA ubrzava metabolizam i topi masne naslage, pretvarajući ih u energiju. Uz dodatnu energiju, lakše ćete izdržati trening i brzo ćete doći do mišića.

Još bolja vest je da će CLA sprečiti nakupljanje masti u hrani koju jedete u međuvremenu, pošto da jedete morate!

Dr. Viton – CLA će vas uveriti da hrana, uključujući i masti, nije vaš neprijatelj. Ovaj potpuno prirodan dodatak je na neki način katalizator procesa oslobađanja od masti i viška kalorija.

Zamislite to kao sagorevač masti koji štiti vaš stomak i druga kritična područja od masnih naslaga koje imaju tendenciju da se lepe za vas.

Sa CLA, masti više nisu vaši neprijatelji!

Hrana koju jedete sastoji se od makronutrijenata – to uključuje proteine, ugljene hidrate i masti; i mikronutrijenti – tu spadaju vitamini i minerali. Sve ovo u telu se pretvara u energiju neophodnu za obavljanje telesnih funkcija.

Iako su masti na lošoj reputaciji i svi se trudimo da ih izbegavamo, činjenica je da su one neophodne za normalno funkcionisanje. Masno tkivo služi kao izolacija za unutrašnje organe, štiti nerve, prenosi vitamine A, D, E i K po celom telu i najveći je rezervoar uskladištene energije koji vam je u svakom trenutku dostupan.

Problem sa mastima je kada jedete više kalorija nego što je vašem telu zaista potrebno.

Kako telo koristi masti?

Masti su zapravo gorivo za telo i posebno su vam potrebne ako vežbate. Čak i u treningu visokog intenziteta, gde su ugljeni hidrati glavni izvor goriva, telu su potrebne masti da bi dostiglo uskladištene ugljene hidrate (glikogen).

Korišćenje masti kao goriva za vežbanje je proces koji uključuje tri faze:

Varenje: Masnoća je teško svarljiva i pretvara se u upotrebljiv oblik energije. Za ovaj proces je potrebno do 6 sati.

Transport: Kada telo sagore masti, potrebno mu je vreme da ih transportuje do aktivnih mišića koji će ih koristiti kao energiju.

Konverzija: Pretvaranje uskladištene masti u energiju zahteva mnogo kiseonika, što znači smanjen intenzitet vežbanja.

Kako će vam CLA pomoći da se nosite sa mastima?

CLA pokreće seriju hemijskih reakcija koje stimulišu sagorevanje masti u telu. Deluje na nekoliko nivoa:

  • Ubrzava metabolizam
  • Poboljšava insulinsku rezistenciju
  • Pomaže telu da mobiliše rezerve masti
  • Potiskuje bele (loše) masne ćelije

Pretvaranjem masti u energiju, Dr. Viton – CLA će podržati svaki vaš fizički napor koji će vam na kraju dana doneti zategnuto telo i rast mišića.

Pijte Dr. Viton – CLA i oslobodite se sala koje vam krade samopouzdanje!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)