Kako zategnuti stomak i kada niste u formi?

Ne možete da se popnete stepenicama, a da vam jezik ne ispadne?! Mislite da će vam srce otkazati ako se još malo zamorite?! Želite da budete u formi, ali vas nedostatak kondicije ozbiljno demotiviše?!

Sve nam je jasno! Postizanje lepog tela je teško, a vežbanje je još teže i zahteva znoj i trud. Ali ne kada imate pomoć! Ono što vam je potrebno da istopite svoje masne naslage, date energiju i kondiciju je Dr. Viton – CLA!

Vreme je da prestanete da se izležavate kao morž i da izmišljate izgovore za salo na stomaku, zadnjici i nogama.

Dve kapsule prirodne konjugovane linolenske kiseline (CLA) dnevno dele vas od lepo oblikovanog stomaka, snažnih nogu i super fit figure!

Da li ste znali da se masne ćelije povećavaju u zapremini 4 puta pre nego što se podele?

Svi imamo stomak koji mrzimo i koji skakuće kada nosimo haljinu. Ili ruke koje čak i leti morate sakriti ispod dugih rukava. Sastoje se od belih masnih ćelija koje su uglavnom kapljice lipida. Ove ćelije se grupišu i formiraju masno tkivo, koje kod prosečne odrasle osobe teži 13,5 kg i sadrži 30 milijardi masnih ćelija.

Sa svakim povećanjem težine, masne ćelije se povećavaju u veličini 4 puta pre nego što se podele i umnože. I dok trepnete – salo oko stomaka liči na automobilsku gumu!

Šta će se dogoditi ako ništa ne uradite sa svojim telom?

Osim što vam se ne sviđa ono što vidite u ogledalu, rizikujete da oštetite svoje srce. Masne naslage se ne nakupljaju samo oko stomaka, zadnjice, ruku i nogu. Oni će se nalaziti i na zidovima krvnih sudova, čime će se smanjiti protok krvi koji treba da stigne do srca. Srčani mišić je pod stresom kada nema dovoljno krvi i radi sa jačim kapacitetom. To može dovesti do visokog krvnog pritiska, srčanog udara i oslabljenog srčanog mišića.

Kako funkcioniše CLA – konjugovana linolenska kiselina?!

Dr. Viton – CLA je prirodni proizvod koji stimuliše hemijske procese u organizmu koji bude ove nagomilane masne ćelije i učestvuje u njihovoj razgradnji i uništavanju. U tom procesu se stvara i oslobađa energija koja je neophodna za fizičku aktivnost.

Šta dobijate ako pijete Dr. Viton – CLA?

Energija u plusu, masti u minusu! Neće vam biti teško da se penjete uz stepenice, da trčite i vežbate, da budete produktivniji i aktivniji i osećaćete se bolje.

Istovremeno, mast oko stomaka će nestati. Uz pomoć Dr. Viton – CLA i njegovog svojstva topljenja masti, neće vam trebati toliko napora, a mišići će odmah početi da se istežu i toniraju.

Dozvolite da Dr. Viton – CLA bude vaša motivacija za krepko telo, energiju i kondiciju!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)