Šta kažete na energično i kvalitetno topljenje masnih naslaga bez napora?!

Da je život video igrica, da li bi vaše energetsko polje sijalo alarmantno crveno?! Ne mogu da te pomere ni dizalicom, a vežba ti nije ni na pameti?! A dobro znate da se lepo telo za let  priprema još od zime!

Sva ta ograničenja u ishrani i dugi sati napornog treninga izgledaju vam kao nemoguća misija, ali više ne želite da vidite kako se volumen oko stomaka povećava i raste svaki dan?!

Da li ste spremni da potpišete čak i pakt sa đavolom, samo da izgubite višak kilograma bez znojenja i uskraćivanja ukusnih zadovoljstava?!

Nema potrebe za tim! Ošamari đavola, jer evo Dr. Viton CLA!

To je konjugovana linolna kiselina (CLA) koja čini jednostavnu zamenu u telu – menja masne naslage za mišićnu masu!

Dr. Viton CLA je konjugovani proizvod linolne kiseline – esencijalne Omega 6 masne kiseline koja ima ulogu da snabdeva telo energijom. CLA u suplementima se dobija od linolne kiseline koja se nalazi u ulju suncokreta i šafrana, što znači da je stvorena potpuno prirodnim procesom.

Konjugovana linolna kiselina utiče na lepotu i zdravlje celog tela, ima jak antioksidans i poboljšava ljudski imunitet i metabolizam. Zdrav i jak imunitet daje energiju koja vam je potrebna tokom celog dana.

Dr. Viton CLA je revolucionarno otkriće koje topi višak kilograma i masti, a istovremeno jača mišićnu masu! Zahvaljujući CLA, u telu se pokreće niz hemijskih reakcija koje izazivaju sagorevanje masti, a sagorela mast se oslobađa u obliku energije!

Gubitak težine nikada nije bio lakši! Oslobodite se viška masti, povećajte energiju u telu i uživajte u životu i svom telu!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)