Ne čekajte da dođe leto, oblikujte i zategnite telo pomoću CLA!

Gledate se u ogledalo i polako počinjete da paničite … pitate se šta treba da uradite da biste se rešili tih masnih naslaga ispod kojih se krije vaše nekada vitko telo …

Dijeta, pilates, kardio i još uvek su tu … ali nemojte odustati, jer mi imamo rešenje za vaš problem!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Najnoviji proizvod u asortimanu poznatog brenda Dr.Viton je konjugovana linolna kiselina Dr.Viton CLA, proizvod koji vam može pomoći da lako dođete do vitkog tela!

U naučnoj studiji u kojoj su učesnici uzimali 1,8 mg CLA dnevno tokom 12 nedelja i trenirali 90 minuta tri puta nedeljno, njihovo masno tkivo je smanjeno u poređenju sa grupom učesnika koji su uzimali placebo. Ova i druge studije pokazale su da redovna upotreba konjugovane linolne kiseline, u kombinaciji sa redovnom fizičkom aktivnošću, pomaže u smanjuju telesnu mase.

CLA sadrži kombinaciju nekoliko omega 6 polinezasićenih masnih kiselina, koje se prirodno nalaze u malim količinama u mlečnim proizvodima i govedini, posebno kod goveda koja su hranjenog travom.

Iako su ove prirodne omega 6 kiseline trans masne kiseline, njihovo delovanje ne samo da nije štetno, već može biti i korisno za zdravlje, za razliku od štetnih efekata industrijski dobijenih trans masnih kiselina.

Konjugovana linolna kiselina CLA:

  • Pomaže u topljenju masnih naslaga u telu
  • Smanjuje masno tkivo i istovremeno povećava mišićnu masu
  • Pomaže u gubitku viška kilograma
  • Utiče na lepotu i zdravlje kože
  • Ima snažno antioksidativno dejstvo
  • Pomaže u normalnoj funkciji imunog sistema

Dr. Viton CLA konjugovana linolna kiselina dolazi u pakovanju od 30 mekanih gel kapsula, a svaka od njih sadrži 1000 mg CLA!

Redovna upotreba samo jedne kapsule dnevno, u kombinaciji sa zdravom i uravnoteženom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću, pomoći će vam da lakše oblikujete i zategnete telo!

Ne čekajte da dođe leto, probajte već danas …

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)