Nakon 6 meseci dijete, telo stagnira i ne gubite težinu, ali rešenje nije dodatno gladovanje!

Ne možete više izgubiti ni gram težine, a tako vam je dobro išlo na početku. Prvi kilogrami su vam doslovno skliznuli, a sada tapkate na mestu iako jedete i vežbate isto.

Ako smanjite unos kalorija i još malo vežbate, sigurno ćete se pomeriti sa mrtve tačke, ali jednostavno nemate snage i volje, ionako vam je naporno.

Pre nego što odustanete i bacite sav svoj dosadašnji trud u vodu, isprobajte Dr. Viton CLA – dodatak koji će vam pomoći da postignete željenu težinu na potpuno prirodan način.

Dr. Viton CLA je konjugovana linolenska kiselina koja će probuditi rezervne masti kojih je se najteže osloboditi. Ovaj prirodan i bezbedan preparat stimuliše niz hemijskih reakcija u telu koje stimulišu metabolizam, pa se sagorevanje kalorija odvija brže nego inače.

Nakon 6 meseci režima potpuno je normalno da telo počne da stagnira – tako se telo štiti od dodatnog gubitka težine. Ako ste izgubili prvih nekoliko kilograma za vrlo kratko vreme, onda je vaš metabolizam verovatno usporio, zbog čega nedeljama ne gubite težinu.

Tokom početnog smanjenja kalorija, telo crpi energiju oslobađajući rezerve glikogena, vrste ugljenih hidrata prisutnih u mišićima i jetri.

Glikogen se delimično sastoji od vode, pa ga telo sagoreva da bi dobilo energiju, i time oslobađa veliku količinu vode. Zato se prvi kilogrami lako gube i puno ih je, jer se telo uglavnom oslobađa vode. Ali ovaj efekat je privremen i ne može dugo da traje.

U drugoj fazi mršavljenja, telo nastavlja da gubi težinu, ali ruku pod ruku sa kalorijama i mastima gubite deo mišićne mase. Mišići su ti koji održavaju brzinu kojom telo sagoreva kalorije (metabolizam), što znači kada mišići opadaju, opada i metabolizam. Ovo je naučno objašnjenje zašto sagorevate toliko manje kalorija nego što ste to činili na početku.

U trećoj fazi mršavljenja, kada je metabolizam već smanjen, sporije gubite težinu iako unosite isti broj kalorija kao na početku. Čim je broj sagorenih kalorija isti kao i broj unesenih kalorija, vaše telo stagnira.

Da biste podstakli novi gubitak težine, morate da smanjite ishranu, počnete da vežbate više ili oba, jer će vam stari pristup samo pomoći da održite svoju težinu.

Za svakih 10% telesne težine koju izgubite, morate sagoreti 20% manje kalorija da biste nastavili da gubite težinu. Miriše vam na gladovanje? Isto za nas i to je potpuno pogrešno, pa vam kažemo da pokušate sa Dr. Viton – CLA, jer je dokazano da ubrzava metabolizam, ali bez ugrožavanja mišićne mase.

Stoga Dr. Viton – CLA koriste i oni koji mršave i oni koji vežbaju i oni koji žele manju težinu, ali izražene mišiće.

Tablete Dr. Viton sadrži čak 1.000 mg konjugovane linolenske kiseline, količina dovoljna da:

  • Otopi masne naslage
  • Poveća mišićnu masu
  • Podstakne gubitak težine
  • Ubrza metabolizam
  • Da vas zasiti

Evo čarobnog kruga na kome CLA radi: Jedete manje jer vam CLA daje osećaj sitosti; ono što jedete, posebno višak masti, CLA pretvara u energiju; vi, trošite tu energiju u teretani i od šale stvarate čiste mišiće samo zbog CLA; mišići sagorevaju više kalorija i brže gubite težinu.

Nemate šta više da čekati, uzimajte Dr. Viton – CLA i kilogrami će nestati bez muke!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)