Evo kako možete smršati, a nijedna dijeta vam ne pomaže

Da li se borite sa viškom kilograma? Uprkos smanjenoj ishrani i fizičkoj aktivnosti, da li imate utisak da vam treba još nešto što će vam pomoći?

U pravu ste! Samo konjugovana linolna kiselina dr. Viton – CLA će pomoći masnoći koju unosite hranom da postane energija, bez nakupljanja i lepljenja na najkritičnijim mestima: kukovima, stomaku i butinama.

Činjenica je da je u ovom hladnom zimskom periodu količina hrane koju svi jedemo mnogo veća, obroci su „teški“, a vežbanje i fizička aktivnost su stavljeni na čekanje. Ali da sve ovo ne bi ostavilo tragove na vašem telu morate odmah delovati.

Nema više vremena za odlaganje!

Sa dr. Viton – CLA, osim što ćete staviti „zabranu“ da se masnoće nakupljaju u vašem telu, imaćete toliko energije da ni umor ni hladno vreme neće biti prepreka za fizičko angažovanje.

 Zbog svog antioksidativnog delovanja, konjugovana linolna kiselina u dr. Viton – CLA neće dozvoliti štetnim supstancama i toksinima da poremete funkcionisanje ćelija, ali će podržati njihov mehanizam za zdrav i uravnotežen rad.

 Gubitak kilograma varira od osobe do osobe i povezan je sa metabolizmom. Ako je brz metabolizam, kilogrami će se brže topiti, a ako je spor definitivno će vam trebati dodatak koji će ga ubrzati.

Dobra vest je da će dr. Viton – CLA podstaći vaše telo da gubi masno tkivo, a da bude zdravo.

Ne gladujte i ne držite se brzih dijeta kada ćete samo izgubiti vodu, a ne masu. Počnite polako i pokušajte da se ne fokusirate previše na problem. Dr. Viton – CLA će vam pomoći da se osećate i izgledate ODLIČNO!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)