Dr. Viton Magnezan C – vaš najbolji saigrač

Ne postoji jednostavan recept za pobedu! Sve što vam treba uključuje odgovarajući program treninga, kvalitetnu ishranu i dovoljnu količinu MAGNEZIJUMA.

Umor, napetost, razdražljivost i poteškoće sa koncentracijom mogući su uzroci niskog nivoa magnezijuma u ​​telu. Grčevi u nogama, kao i napetost mišića vrata, leđa i ramena koji se javljaju iznenada, često noću tokom spavanja i tokom sportskih aktivnosti, poteškoće su povezane sa nedostatkom magnezijuma.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Šta se dešava? Mišići se naglo zgrče i postanu veoma napeti, a grčevi mogu trajati nekoliko minuta. Najčešći razlog je nedostatak tečnosti i hranljivih sastojaka, a uz nedostatak magnezijuma verovatnoća pojave grčeva je izuzetno velika.

Magnezijum u Dr. Viton Magnezan C igra glavnu ulogu kada je u pitanju stanje mišića i stabilnost skeleta. Dobra koncentracija magnezijuma u Dr. Viton Magnezan C – pomoći će vašem telu da se bori protiv umora i održava odgovarajući nivo šećera u krvi, što je presudno za bilo koju veću fizičku aktivnost.

Magnezijum promoviše prirodnu regeneraciju mišića nakon treninga ili aktivnosti, smanjuje grčeve u mišićima i pruža ćelijama dovoljno kiseonika da spreči stvaranje mlečne kiseline, koja uzrokuje bol i osećaj iscrpljenosti.

Vitamin C kao jedan od najmoćnijih antioksidanata pomoći će telu da se reši štetnih supstanci i da radi punim kapacitetom tokom bilo koje fizičke aktivnosti.

Dr. Viton Magnezan C sadrži oblik magnezijuma nazvan magnezijum citrat, koji se vrlo dobro apsorbuje u ćelijama u kojima se odvijaju biohemijski procesi i ima niz pozitivnih efekata, posebno na mišiće i tkiva.

Dr. Viton Magnezan C – VELIKA POMOĆ kod grčeva u mišićima, veliki fizički napor i opuštanje tela posle napornog treninga.

BUDITE FIZIČKI AKTIVNI UZ DR. VITON MAGNEZAN C!

 

Dr. Viton – Magnezan C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)