Šta vam može pomoći da trening izdržite do kraja?

Svaki dan vežbate turbo, pokušavate po svaku cenu da dovedete telo u formu za leto, ali vas bolovi i grčevi mišića vraćaju na stolicu.

Ne možete izdržati ni 20 minuta treninga. Oštar, intenzivan i nenajavljen bol napada vaše mišiće i bukvalno vas parališe dok se kontrakcija ne smiri.

Grčevi u mišićima se javljaju iz više razloga, ali su nesumnjivo češći leti zbog vrućine.

Odavno je poznato da je magnezijum mineral koji zaista opušta mišiće, pa dok ne počnu vrućine, opremite se sa Dr. Viton – Magnezijumom C.

Magnezijum je gradivni element samih mišića, a kao dodatak ishrani direktno učestvuje u formiranju mišića i snabdeva ih energijom i snagom.

Dok kombinacija magnezijuma i vitamina C veoma blagotvorno deluje na mišiće, opušta ih i jača da izdrže svakodnevni život i svaki sportski izazov koji ste zamislili.

Mineral magnezijum je neophodan za normalno funkcionisanje kostiju i mišića. Ali se brzo troši tokom povećane fizičke aktivnosti i sporta, najviše zbog toga što se telo znoji i gubi značajnu količinu elektrolita.

Konkretno, telo gubi oko 36 miligrama magnezijuma sa svakim litrom znoja!

Ako takve gubitke ne nadoknadite, mišići neće raditi punim kapacitetom, počeće da se skupljaju, a to će nesumnjivo ugroziti vaš učinak, ali i zdravlje.

Mišići su skloni grčevima i kada su umorni, jer intenzivni trening podstiče lučenje mlečne kiseline i zbog toga se suočavate sa bolnim upalom.

Ali, ako redovno podržavate obuku sa Dr. Viton – Magnezanom C, vaši mišići će biti snabdeveni sa dovoljno kiseonika, pa će vas umor preskočiti.

Dr. Viton – Magnezan C ima produženo dejstvo na mišiće, pa nakon procesa opuštanja stimuliše proces oporavka svih onih mišićnih vlakana koja su se suočila sa minimalnim povredama tokom treninga.

Ove povrede nisu vidljive, ali su veoma jake, posebno ako se manifestuju kroz grčeve tokom dana ili noći dok spavate.

Podmlađivanje mišića se ubrzava kada pijete Dr. Viton – Magnezan C, jer je dodatak obogaćen vitaminom C koji deluje antioksidativno i pomaže mišićima da se izbore sa slobodnim radikalima koji stimulišu upalu.

Nastavite da radite na svojoj figuri, jer tako radite na svom ukupnom zdravlju. Ali da vam olakšamo zadatak, tu je Dr. Viton – Magnezan C, suplement dizajniran da pripremi vaše mišiće za trening i opusti ih nakon toga.

Dr. Viton – Magnezan C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)