Znate li ko je najnoviji pokretač mrlja na koži?

Zagađen vazduh je odgovoran za povećanje slučajeva hiperpigmentacije za 25%. Konkretno, štetne čestice u vazduhu i izduvni gasovi iz automobila su one koje prodiru u dublje slojeve kože i oštećuju okolno tkivo i podstiču stvaranje slobodnih radikala koji dovode do neujednačenog tena.

Hiperpigmentacija nije nešto što se popravlja preko noći i dovoljno je jednom pokušati izbeliti mrlje i videti da to teško ide, zaključiti da su izuzetno tvrdoglave i da je jedino rešenje da ih prekrijete.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ali, takođe znate da problem nećete rešiti na ovaj način! Ako hiperpigmentacija uzme maha i ne kontrolišete je, postaće nemoguće maskirati umnožene fleke. To se vrlo lako može dogoditi leti, u odrasloj dobi ili pod uticajem gena.

Ali zahvaljujući Dr. Viton – Vitamin C serumu zbog kojeg više ne morate brinuti, bez oklijevanja je najefikasniji i najsigurniji proizvod koji rešava problem iz korena, a rezultati nikada nisu bili brži.

Hiperpigmentacione mrlje su broj jedan uzrok neujednačenog tena i javljaju se kada su melanociti – ćelije koje proizvode melanin – previše stimulisane. Iako melanin ima zaštitnu ulogu i štiti kožu od sunca, potamnjuje kožu, kada se izlučuje u prevelikim dozama, i stvara mrlje na koži. Takve mrlje čine da izgledate 10 godina starije i logično je da su vam važne.

Međutim, sunce nije jedini uzrok hiperpigmentacije. Mnogo je razloga. Trudnoća, pilule za kontracepciju, hormonska neravnoteža, loša hrana, prošle akne, a u poslednje vreme i zagađen vazduh samo su neki od faktora za pojavu tamnih fleka.

Bez obzira na uzrok, efekat je isti: Neželjene tamne mrlje na koži. A kada se suočite sa njima, morate početi da koristite Dr. Viton – Vitamin C serum jer je to jedini način da vaš ten ostane čist.

Naravno, ne želite da izgledate neuredno, pa je sasvim jasno da na sve moguće načine pokušavate da se rešite hiperpigmentacije. Mogućnosti su do pre izvesnog vremena značile svakodnevno prekrivanje šminkom, pa je koža pretrpela samo dodatna oštećenja.

U ekstremnim slučajevima, neke žene su tretirale mrlje jakim i agresivnim tretmanima za izbeljivanje, pa se danas bore da poprave oštećenu kožu. I u jednom trenutku se suočite sa dilemom: Da li želite da delujete na hiperpigmentaciju sa proizvodom koji je efikasan ili proizvodom koji je siguran?

I odjednom Dr. Viton – Vitamin C serum je odgovorio: Mogu i jedno i drugo! Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji deluju u simbiozi, Dr. Viton – Dr. Viton – Vitamin C serum deluje vrlo brzo i za samo nekoliko dana primećuje se da su mrlje svetlije nego ranije.

Ali šta tačno Dr. Viton – Vitamin C serum izaziva kod dosadnih mrlja na koži?

Najvažnije je zapamtiti da od morskih proizvoda koji ciljaju mrlje i ujednačavaju ten, Dr. Viton – Vitamin C serum jedan je od retkih koji ne samo da uklanja mrlje, već i održava kožu u odličnom zdravlju uz pomoć pažljivo odabranih sastojaka.

Dr. Viton – Vitamin C serum je istovremeno efikasan, siguran i daje brze rezultate – to su faktori koji će vas uvek motivisati da mu se vraćate iznova i iznova tokom godina. Ali, kako ne biste morali stalno da oporavljate kožu, već samo da biste održali njenu lepotu i ten, dozvolite Dr. Viton – Vitamin C serum koji će postati deo vaše nege.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)