Potreban vam je samo jedan antioksidans da biste se rešili bora na licu

Ulazite u onu fazu života kada nema cene koju niste spremni da platite samo da biste svojoj koži vratili nekadašnji izgled. U svom neseseru možete pronaći razne anti-age kreme i serume, a povrh toga prestali ste da pušite, pijete, počeli ste da jedete zdravo, odlazite na vreme u krevet, skrivate se od sunca, a sve u ime bora koje su odlučile da te naprave starom.

Rezultati postoje, ali uz svu tu disciplinu i zalaganje se nekako očekuje više. A da li negujete kožu vitaminom C?

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Da biste poboljšali svoj prirodni odbrambeni mehanizam, tako da može lakše da se odupre spoljnim faktorima zbog kojih brzo stari, potrebni su vam antioksidanti.

Vitamin C je najmoćniji antioksidans među svima, prva pomoć za bezbrojne kožne probleme, ali efekat ćete primetiti samo ako nanesete direktno na kožu Dr. Viton – Vitamin C serum.

Kako vitamin C sprečava bore?

Vitamin C se direktno suočava sa slobodnim radikalima koji napadaju ćelije kože uzrokujući oksidativni stres ili oštećenje ćelijske DNK. Kada koža ostane bez ovih odbrambenih jedinica, slobodni radikali je oštećuju, a ta oštećenja uključuju bore, fine linije, ten sa tamnim mrljama, smanjenu elastičnost kože i kožu bez volumena i tonusa.

Izvori najvećih neprijatelja kože su UVA i UVB zraci, čestice u vazduhu, cigarete koje pušite i loša hrana koju jedete. Vitamin C ne pravi razliku – on registruje slobodne radikale bez obzira odakle potiču i održavajući ćelije čistima od oksidativnog stresa.

S druge strane, vitamin C indirektno zaglađuje bore, popunjava ih i tako vraća tonus kože. To postiže stimulisanjem ćelija da proizvode kolagen koji se smatra prirodnim punilom koji održava strukturu kože i njen volumen. I to ne samo da stimuliše proizvodnju kolagena, već takođe osigurava nesmetan protok čitavog procesa štiteći ćelije koje proizvode kolagen od slobodnih radikala koje pokušavaju da ih razgrade.

Sada kada ste dobro informisani o efektima vitamina C, odlučite se da kupite Dr. Viton – Vitamin C serum i sprečićete da se slobodni radikali poigravaju sa vašom kožom, ali i živcima.

Da li je kasno za već učinjenu štetu?

Nije! Vitamin C u Dr. Viton – Vitamin C serum, izvrsni je izbeljivač koji ujednačava nejednak ten. Izbeljuje sve vrste mrlja na koži lica, bilo da ih izaziva sunce ili su ožiljci i mrlje od akni.

Dr. Viton – Vitamin C serum u potpunosti vraća svežinu lica i sjaj, jer uspešno hidrira kožu i posvetljava tamne podočnjake. Bore popunjava tako što stvara novi talas kolagena koji je opao sa godinama.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)