Potreban vam je samo jedan antioksidans da biste se rešili bora na licu

Ulazite u onu fazu života kada nema cene koju niste spremni da platite samo da biste svojoj koži vratili nekadašnji izgled. U svom neseseru možete pronaći razne anti-age kreme i serume, a povrh toga prestali ste da pušite, pijete, počeli ste da jedete zdravo, odlazite na vreme u krevet, skrivate se od sunca, a sve u ime bora koje su odlučile da te naprave starom.

Rezultati postoje, ali uz svu tu disciplinu i zalaganje se nekako očekuje više. A da li negujete kožu vitaminom C?

Da biste poboljšali svoj prirodni odbrambeni mehanizam, tako da može lakše da se odupre spoljnim faktorima zbog kojih brzo stari, potrebni su vam antioksidanti.

Vitamin C je najmoćniji antioksidans među svima, prva pomoć za bezbrojne kožne probleme, ali efekat ćete primetiti samo ako nanesete direktno na kožu Dr. Viton – Vitamin C serum.

Kako vitamin C sprečava bore?

Vitamin C se direktno suočava sa slobodnim radikalima koji napadaju ćelije kože uzrokujući oksidativni stres ili oštećenje ćelijske DNK. Kada koža ostane bez ovih odbrambenih jedinica, slobodni radikali je oštećuju, a ta oštećenja uključuju bore, fine linije, ten sa tamnim mrljama, smanjenu elastičnost kože i kožu bez volumena i tonusa.

Izvori najvećih neprijatelja kože su UVA i UVB zraci, čestice u vazduhu, cigarete koje pušite i loša hrana koju jedete. Vitamin C ne pravi razliku – on registruje slobodne radikale bez obzira odakle potiču i održavajući ćelije čistima od oksidativnog stresa.

S druge strane, vitamin C indirektno zaglađuje bore, popunjava ih i tako vraća tonus kože. To postiže stimulisanjem ćelija da proizvode kolagen koji se smatra prirodnim punilom koji održava strukturu kože i njen volumen. I to ne samo da stimuliše proizvodnju kolagena, već takođe osigurava nesmetan protok čitavog procesa štiteći ćelije koje proizvode kolagen od slobodnih radikala koje pokušavaju da ih razgrade.

Sada kada ste dobro informisani o efektima vitamina C, odlučite se da kupite Dr. Viton – Vitamin C serum i sprečićete da se slobodni radikali poigravaju sa vašom kožom, ali i živcima.

Da li je kasno za već učinjenu štetu?

Nije! Vitamin C u Dr. Viton – Vitamin C serum, izvrsni je izbeljivač koji ujednačava nejednak ten. Izbeljuje sve vrste mrlja na koži lica, bilo da ih izaziva sunce ili su ožiljci i mrlje od akni.

Dr. Viton – Vitamin C serum u potpunosti vraća svežinu lica i sjaj, jer uspešno hidrira kožu i posvetljava tamne podočnjake. Bore popunjava tako što stvara novi talas kolagena koji je opao sa godinama.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)