Kada i kako koristiti retinol da steknete novu kožu bez bora

Kad god vidite jednu od onih žena koje izgledaju kao da ne stare, poželite da imate njihov novac kako biste mogli da izgledate tako. I tu grešite, jer vaša koža može izgledati zdravo, zategnuto i negovano, a da ne potrošite celu platu na kreme.

Sve što vam treba je dobra formula i redovna primena ili Dr. Viton Retinox serum na bazi retinola – zlatni standard u nezi protiv starenja.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ni za jedan sastojak nije obavljeno toliko kliničkih ispitivanja kao za retinol. I znate šta? Svi tvrde da retinol zaista ispravlja simptome starenja, bilo da govorimo o prirodnom starenju ili starenju izazvanom spoljašnjim faktorima.

Kozmetičari, dermatolozi, zavisnici od kozmetike, poznate ličnosti… nema nikoga ko nije iskusio moć retinola da minimizira bore i fine linije. Dakle, ako tražite rešenje koje će smanjiti vidljivost godina i oštećenja vašeg lica, nemojte tražiti više od Dr. Viton Retinox seruma.

Ali iako je čuven po dobrom, u isto vreme kruži niz pogrešnih informacija o ovom aktivnom sastojku, pa smo tu da razbijemo mitove kako biste dobili lice sa efektom negovane kože.

Kako retinol menja kožu?

Retinol je u suštini derivat vitamina A, a ovaj vitamin ima mnogo derivata. Zbog toga je najbolje držati se Dr. Viton Retinox seruma, jer sadrži retinol koji je najprihvaćeniji u kozmetičkoj industriji jer nije toliko agresivan i bezbedan je za kućnu upotrebu.

Nakon nanošenja direktno na kožu, retinol u Dr. Viton Retinox serum će stimulisati deo bazalnih ćelija koje se nalaze u najdubljim slojevima kože. Ovom podjelom stvaraju se nove epidermalne ćelije koje migriraju na površinu kože kako bi zamenile stare i tako koža dobiva glatku teksturu i ujednačen ten.

Lepota uključivanja retinola u Dr. Viton Retinox serum je u tome što zaista cilja vidljive znakove starenja kao što su hiperpigmentacija, fine linije, bore, neujednačen ten, vidljive pore, gruba i neujednačena tekstura, pa čak i akne.

Redovna upotreba leka Dr. Viton Retinox seruma povećava proizvodnju kolagena i elastina i na taj način zaustavlja stvaranje novih bora. Retinol čak stimuliše proizvodnju novih krvnih sudova u koži, proces koji će poboljšati vašu prirodnu boju kože.

Kako se koristi retinol?

S obzirom na njegove nerealno dobre efekte, neće vas iznenaditi ako želite da primenite Dr. Viton Retinol serum ujutru, u podne i uveče. Ali retinol je zaista moćan sastojak koji lako može izazvati crvenilo i iritaciju, posebno ako ga koristite prvi put.

Stoga, nakon temeljnog čišćenja kože, vrhovima prstiju nanesite malu količinu seruma na celo lice i vrat. Sačekajte da serum upije u kožu, a zatim nanesite hidratantnu kremu.

Serum uvek koristite noću, najbolje pred spavanje, a sledećeg jutra obavezno nanesite kremu za lice sa kremom za sunčanje (SPF), jer retinol čini kožu osetljivom na sunce.

Ako prvi put koristite retinol, nanosite serum svake druge noći dve nedelje. Čim se koža navikne na retinol i ne primetite iritaciju, nanosite je svako veče.

Kada početi sa retinolom?

Nekada su ga koristile žene u 30-im godinama, a danas ga koriste devojčice od 25 godina, pa čak i mlađe kako bi održale nivo kolagena i elastina, kako ne bi morale da ispravljaju bore, već da spreče njihovo pojavljivanje.

Ako već imate vidljive bore koje su stalno na licu, čak i kada ne govorite, onda ste idealan kandidat. Ako primetite promene povezane sa starenjem, nemojte čekati i počnite da koristite Dr. Viton Retinol serum.

Dobra vest je da nikada nije kasno kada je u pitanju Dr. Viton Retinol serum, popraviće oštećenja bez obzira koliko kasnite.

Dr. Viton Retinol serum koji će vašem licu dati efekat negovane kože.

Dr. Viton – Retinox Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-retinox-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)