Da li visoka koncentracija retinola znači efikasniji retinol?

Da li ste jedan od onih koji su skupljali dečju poštu u osnovnoj školi? Da li ste snimili svoje omiljene pesme na kasetu?

Onda dragi, vreme je da počnete da koristite retinol!

Retinol je jedini naučno dokazan sastojak koji će vam pomoći da uklonite oštećenu kožu sa lica i zamenite je novom, čvršćom, glatkom i sjajnijom kožom.

Retinolna koža ima toliko prednosti da su dermatolozi pomerili granice savetujući ženama da ga koriste nakon 25. godine.

Ovaj pristup je usvojen kako bi retinol usporio promene sa kojima se koža suočava tokom godina. Ali u svakom slučaju, retinol snažno utiče na one promene koje na prvi pogled izgledaju trajne.

Koliko retinola treba koži?

Ono što vas može zbuniti je koncentracija retinola koja varira od seruma do seruma. Sada se sigurno pitate koja je koncentracija idealna za vašu kožu?

Tip kože, promene i oštećenja koja vidite na površini i koliko je koža tolerantna na sastojak, diktiraju koliko vam je retinola potrebno.

Dobra vest je da se koža prilagođava sve većim koncentracijama i sve češćoj primeni. Ali morate biti oprezni i dozvoliti koži da postane tolerantna.

To ćete postići tako što ćete početi sa nižom koncentracijom, a ako izaberete visokokoncentrovani serum, primenjivaćete ga samo 3 puta nedeljno. Sama koža će vam reći kada je vreme za veću koncentraciju ili češće nanošenje.

Ako se koža sprijatelji sa retinolom, počeće da se poboljšava u svakom smislu. Ako u nekom trenutku koža počne da se ljušti i ne primetite novo poboljšanje, vreme je da probate jaču ili veću dozu retinola.

Da li veća koncentracija retinola znači bolji serum?

Serum sa visokom koncentracijom retinola brže deluje, rezultati su vidljivi nakon 3 meseca upotrebe.

Serum sa visokom koncentracijom retinola ima širi spektar delovanja, pa istovremeno sužava pore, popravlja oštećenja izazvana spoljnim faktorima, podebljava istanjenu kožu, ali deluje i na duboke bore i neujednačen ten.

Ne samo dobro obrazovanje, već i njegova budnost i posvećenost su najpotrebniji.

Prilikom odabira retinol seruma ne treba se voditi samo koncentracijom. Mnogi dermatolozi smatraju da su drugi sastojci sa kojima se kombinuje mnogo važniji.

Dobro je poznato da retinol isušuje kožu i stoga je dobijeni retinol serum onaj koji sadrži hijaluronsku kiselinu ili bilo koji drugi sastojak koji podstiče hidrataciju.

Tu je pobednički serum – visoko koncentrisan i kombinovan sa vrhunskim sastojcima!

Prema ovom opisu, izgleda da je Dr. Viton – Retinox serum ima idealnu kompoziciju da stimuliše ubrzanu regeneraciju kože, a da je na bilo koji način ne ugrozi.

Dr. Viton – Retinox serum sadrži retinol u visokoj koncentraciji od 2,5%. Stoga je jedan od najefikasnijih seruma sa retinolom koji potpuno transformiše kožu za vrlo kratko vreme.

Dame primećuju smanjenje bora za čak 34,2% nakon 12 nedelja upotrebe.

Da bi održao nivo hidratacije u koži, Dr. Viton u svom Retinox serumu uključuje pažljivo odabrane prirodne sastojke kao što su: hijaluronska kiselina, ekstrakt gotu kola, organski ekstrakt zelenog čaja i ulje jojobe.

Postepeno se sprijateljio sa Dr. Viton – Retinox serum i gledajte kako se vaša koža menja pred očima.

Dr. Viton – Retinox Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-retinox-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)