Novi retinol serum koji zaglađuje i najdublje bore za samo 3 meseca

Te tanke linije koje se pojavljuju oko vaših očiju kada se smejete, pa… sada su tu i kad mirujete. I ne samo to, svaki dan primećujete nove bore na čelu i oko usta, a najviše vas je šokirao viseći podbradak.

Promene na vašem licu jasno ukazuju da je vaša koža stvorila potrebu za retinolom – aktivnim sastojkom koji je sa neverovatnom koncentracijom od 2,5% prisutan u novom serumu Dr. Viton – Retinox.

Ako bilo koji sastojak zaslužuje epitet čudotvornog, onda je to retinol, jer je dokazano da usporava stvaranje bora i sve promene na koži koje dolaze sa godinama.

Retinol je najbolja podrška koži nakon 25. godine kada kolagen, elastin i hijaluronska kiselina počinju da opadaju, pa koža počinje polako da popušta. Retinol u Dr. Viton Retinox serumu sprečava razgradnju ovih proteinskih jedinica u koži, a istovremeno stimuliše njihovu proizvodnju.

Što pre počnete da ga koristite, biće vam lakše da održite elastičnost i punoću kože i gotovo da nećete moći da ispravljate bore.

Dr. Viton Retinox serum je toliko moćan da će vam doneti prve promene za samo nedelju dana, a u roku od 3 do 6 meseci doći ćete do potpuno nove kože bez bora i bez hiperpigmentacije.

Šta je zapravo retinol?

Retinol je oblik vitamina A koji se obično koristi za lečenje akni i smanjenje bora. Retinol je jedan od mnogih retinoida – uobičajen izraz koji obuhvata sve derivate vitamina A.

Retinoidi se razlikuju po snazi i snazi, ali retinol je najrasprostranjeniji u kozmetičkoj industriji jer je pogodan za osetljivu kožu i 100% je siguran za kućnu upotrebu.

Kako retinol u Dr. Viton Retinox serumu usporava starenje?

Dr. Viton Retinox serum ne uzima u obzir šta je to što izaziva starenje, bilo da se radi o godinama ili spoljašnjim faktorima kao što su zagađenje, UV zraci, loša ishrana, loše navike poput alkohola i cigareta. Fokusiran je na smanjenje finih linija i bora, ispravljanje oštećenja od sunca i ujednačavanje tena.

Kolagen je protein koji čini da naše telo izgleda mlađe i čvršće, jer smanjuje bore i fine linije na licu. Stimulišući protok krvi u kožu,povećava proizvodnju kolagena, pa je koža iznutra zadebljana, ispunjena, a spolja zategnuta i glatka.

Studija iz 2000. objavljena u Journal of Investigative Dermatology proučavala je efekat retinola na staru kožu među 53 učesnika u dobi od 80 godina i starijih. Istraživači su zaključili da je retinol za samo 7 dana mogao da spreči razgradnju kolagena i poveća njegovu proizvodnju u koži.

Dajte šansu Dr. Viton Retinox serumu, dajući tako vašoj koži priliku za novi život. Prve nedelje dozvolite koži da se navikne na sastojak, pa ga koristite svake 2 noći. Ako primetite da koža toleriše Dr. Viton Retinox serum kako ne bi došlo do iritacija i crvenila, slobodno ga nanosite svako veče.

Prve promene ćete primetiti nakon 1 nedelje, prve pohvale za svoju obnovljenu kožu čućete nakon 3 do 6 meseci. Ali imajte na umu da je ovo tek prva bitka dobijena protiv nemilosrdnog procesa starenja! Borba protiv starosti i spoljnih agresora je večna, zato je Dr. Viton Retinox serum arsenal koji uvek morate imati sa sobom.

Godine ne mogu ništa učiniti vašoj urođenoj lepoti sa dr. Viton Retinox serumom!

Dr. Viton – Retinox Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-retinox-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)