Formula za koju nema tvrdoglavih mrlja na licu – 100% izbeljuje sve do jedne

Leto se bliži kraju, ali niste prestali da dobijate tamne mrlje na licu.

Prvo, mrlje nisu uzrokovane samo suncem!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Drugo, nemojte prestati da koristite Dr. Viton – Vitamin C serum dok ne dobijete savršeno kristalizovan ten i postojan sjaj!

Šta je zapravo hiperpigmentacija?

Izraz hiperpigmentacija koristi se za opisivanje svih onih tamnijih mrlja na koži zbog kojih ten, umesto da bude gladak, postaje tačkast, a koža deluje oštećeno i prerano ostarelo.

Hiperpigmentacija kože uvek se javlja na isti način – povećanom proizvodnjom pigmenta melanina. Ali povećano lučenje melanina u koži nije uvek uzrokovano suncem, kako mnogi misle.

Lice je sklono hiperpigmentaciji tokom cele godine i zbog toga je upotreba Dr. Viton – Vitamin C seruma bi trebalo postati vaša svakodnevna rutina, jer ćete tek tada moći imati ujednačen ten, kožu bez staračkih pega i glatku i nežnu teksturu.

Dokaz da sunce nije jedini uzrok hiperpigmentacije su mrlje na licu koje se razlikuju po veličini, neke imaju jasno vidljive granice, neke ne, neke su tamnije, a neke svetlije.

Ima li kraja? Da, naravno da postoji, samo morate dozvoliti Dr. Viton – Vitamin C serum radi svoj posao, omogućava mu da svakodnevno dolazi u dodir sa svim tamnim mrljama na vašoj koži, pa ih izjednači sa ostatkom vašeg tena.

S obzirom na to da se tamne mrlje pojavljuju na najizloženijim delovima našeg tela, a pored lica, ovo uključuje i dekolte i dlanove, nije pogrešno primeniti Dr. Viton – Vitamin C serum na te mrlje kao i mnoge žene.

Neke mrlje će vremenom nestati same od sebe, ali za većinu je potrebno uporno i intenzivno lečenje, a nema moćnijeg od Dr. Viton – Vitamin C seruma za tu svrhu.

Vrste hiperpigmentacije:

Hiperpigmentacija sunca ili mrlje od sunca

Sunce je najčešći razlog zašto koža podleže promeni boje i ovaj proces počinje mnogo ranije od bora, pre 20. godine, a kod nekih i ranije. Sunčeve mrlje mogu biti svetlije ili tamnije, a najčešće se pojavljuju na delovima kože koji su najviše izloženi sunčevoj svetlosti kao što su: lice, vrat, dekolte, ruke. Na svim ovim mestima imate potpunu slobodu da primenite Dr. Viton – Vitamin C serum i popravite oštećenja. U početku će te prve pege izgledati slatko i moderno, ali ne zaboravite da će sa svakim izlaganjem suncu postajati sve tamnije.

Postinflamatorna hiperpigmentacija

Oblik pigmentacije koji se obično javlja nakon neke vrste povrede kože, nakon brijanja, tetoviranja, akni, agresivnog tretmana ili upotrebe neprikladnih proizvoda za negu. Često se smatra traumom kože, jer su uzroci njene pojave najčešće povezani sa bolestima i hormonskim poremećajima.

Melazma

Melazma je vrsta hiperpigmentacije koja se najčešće javlja kod žena tokom ili nakon trudnoće. Samo 10% muškaraca doživi melazmu. Karakterišu je tamne mrlje koje se nalaze sa obe strane lica, direktno na obrazima, nosu, čelu i gornjim usnama. Uzrok melazme su hormonske promene i stoga su povezane sa trudnoćom, ali se javljaju i kod žena koje uzimaju kontraceptivne pilule. Kada se hormoni vrate u normalu, hiperpigmentacija može nestati, ali sunce je ono što fiksira mrlje na licu i još ih više tamni.

Kako izlečiti mrlje i sprečiti pojavljivanje novih?

Formula je jednostavna, trebalo bi da koristite SPF tokom cele godine – faktor 50 leti i faktor 20 u ostalim mesecima u godini. Svako jutro treba da koristite Dr. Viton – Vitamin C serum za zaštitu kože čim izađete, ali i za izbeljivanje postojećih mrlja.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)