Zašto je hidratacija lica važna?

Da li želite mladalački i blistav izgled kože? Efikasna i brza nega protiv suvoće i beživotnosti kože sadržana je u bočici seruma za lice.

Kao što znate, koža igra važnu ulogu između vašeg tela i spoljnog sveta. Drugim rečima, igra veoma značajnu ulogu i štiti vas pa se slobodno može nazvati „herojskom“. Problem nastaje kada vremenom ova barijera počne da slabi. Hidrolipidni film koji je pokriva može se izmeniti, u tom slučaju koža postaje lako dehidrirana, a može doći i do zatezanja i crvenila. Koža svakodnevno gubi malo vode. Međutim, da bi bila zdrava mora da se održava stopa hidratacije oko 13%. Kada se ovaj hidrolipidni film promeni, koža je manje zaštićena. Stoga je glavna misija hidratacione rutine očuvanje i rekonstrukcija ovog filma ili spoljni izvor hidratacije ako je koža zaista suva.

Kada mislite da je ovo veoma komplikovano i da je teško suočiti se sa ovim izazovom, vaše rešenje je nadohvat ruke.

Dr. Viton – serum hijaluronske kiseline je koncentrat hijaluronske kiseline, odnosno kozmetički proizvod specifičan po teksturi, nameni i dejstvu, koji je za razliku od krema obično usmeren na određene pojave ili potrebe kože, a u ovom slučaju je za duboku hidrataciju i podmlađivanje kože lica.

Serum, za razliku od svih ostalih proizvoda za negu kože i lepote, nudi efikasnu i brzu negu u malim količinama, zbog čega se naziva eliksir ili koncentrat.

Dehidrirana koža je gruba, beživotna, a zbog prisustva dehidriranih linija koža izgleda naborano. Sklona je crvenilu i „ljuštenju“, pa se oseća zatezanje u pojedinim delovima lica.

Kombinacija aktivnih sastojaka u Dr. Viton – serumu hijaluronske kiseline uklanja znake beživotne i umorne kože i daje joj trenutno vlagu i sjaj, što je preko potrebno dehidriranoj koži.

Održavanjem pravilno hidrirane kože:

  • Poboljšajte izgled kože lica
  • Uklonite toksine sa kože
  • Smanjite taloženje akni i sebuma
  • Usporite proces starenja

 

Dodajte potrebnu hidrataciju svojoj koži sa Dr. Viton – Serumon hijaluronske kiseline na prirodan i siguran način.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)