Suva koža dovodi do dubokih bora, a ovaj sastojak tretira oboje

Osećate da je koža zategnuta, a na dodir je gruba, neravna i suva. Bore na čelu i te fine linije oko očiju i usta doslovno vrište na vašem zamračenom licu.

Očigledno ste ostavili kožu bez vode ovog leta i ako ne reagujete brzo, vaša koža može početi da se peruti, peče i svrbi.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Brze efekte možete postići za vrlo kratko vreme samo sa Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum, jer je moćan koncentrat hijaluronske kiseline koji će dubinski hidrirati i podmladiti kožu.

Iako 70% sastava kože čini voda, ona leti lako može dehidrirati, ali često zanemarujemo činjenicu da je prevruće i da se koža oseća masnom. Ali  Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum ne opterećuje lice, brzo se upija pa vas neće činiti nervoznim i svrbiti čak ni na izuzetno visokim temperaturama, ali ako ste to zanemarili celo leto, sada je pravo vreme da ga vratite u svoju svakodnevnu rutinu.

Sa nekoliko kapi dnevno, Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum moći će da nadoknadi izgubljenu vlažnost lica, ali će i vratiti prirodne faktore koji održavaju hidrataciju u koži i pružaju barijeru tako da ne isparava brzo.

Pod uticajem spoljnih faktora smanjuje se nivo hidratacije u koži, što znači da je njena zaštitna barijera razbijena i opasna je po njeno zdravlje. Ova promena se ne dešava samo zimi pod uticajem vetra i niskih temperatura, letnji uslovi su podjednako moćni za odvođenje vode iz ćelija, a direktno izlaganje suncu samo ubrzava ceo proces.

Izlazi iz tela, znojiš se i potrebno mu je više vode. Isto je i sa kožom, kao najvećim organom kroz koji se telo hladi znojenjem, logično je da postoji povećana potreba za vodom pa bi trebalo

Visoke temperature isušuju vazduh i suše kožu kao da je cvet. Vlaga na površini kože dodatno isušuje klimatizovanu prostoriju. Ali izgleda da najveću štetu pravi hlor u bazenima koji upija prirodna ulja sa kože. Ako je koža osetljiva, može početi da puca, perut i osip.

Slano more ima sličan efekat na kožu, ako u početku deluje kao piling za kožu, nakon nekoliko dana će početi da izvlači vodu sa kože, posebno ako ne isperite lice i so se slegne tvoje lice. Čak i ako duva vetar, velika je verovatnoća da će koža puknuti i početi da se prži.

Srećom, evo Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum koji će uspešno popraviti sve posledice izazvane dehidracijom jer u svom sastavu sadrži tri ključna hidratantna sastojka:

Hijaluronska kiselina u cilju podizanja smanjenog nivoa u koži i uspešnog popunjavanja bora, ali i vraćanja opuštenog tonusa lica.

Retinol (vitamin A) aktivni sastojak koji stimuliše cirkulaciju krvi u koži i na taj način stimuliše proizvodnju kolagena, ali i dodatne doze hijaluronske kiseline koje će lice zagladiti poput stakla. Retinol će obnoviti dehidrirane ćelije, a oštećene će zameniti potpuno novim, nakon čega će koži vratiti mekoću i sjaj.

Vitamin C će se boriti sa svim slobodnim radikalima koji su dospeli do kože i stimulisali ljuskavu kožu i suvu kožu. Dopunjen vitaminom E u sastavu Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum, brzo će izlečiti kožu od fotoćelija.

Organsko ulje jojobe doslovno oponaša prirodni sebum koji proizvodi koža i ima zaštitnu funkciju kada se izlučuje u normalnim dozama, pa otežava isparavanje sa kože nego voda. Osim toga, sadrži niz minerala i vitamina koji će hraniti i regenerirati kožu pod stresom.

Bez vode nema života za kožu, Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum je proizvod bez kojeg vaša nega ne sme da počne.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)