Suva koža dovodi do dubokih bora, a ovaj sastojak tretira oboje

Osećate da je koža zategnuta, a na dodir je gruba, neravna i suva. Bore na čelu i te fine linije oko očiju i usta doslovno vrište na vašem zamračenom licu.

Očigledno ste ostavili kožu bez vode ovog leta i ako ne reagujete brzo, vaša koža može početi da se peruti, peče i svrbi.

Brze efekte možete postići za vrlo kratko vreme samo sa Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum, jer je moćan koncentrat hijaluronske kiseline koji će dubinski hidrirati i podmladiti kožu.

Iako 70% sastava kože čini voda, ona leti lako može dehidrirati, ali često zanemarujemo činjenicu da je prevruće i da se koža oseća masnom. Ali  Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum ne opterećuje lice, brzo se upija pa vas neće činiti nervoznim i svrbiti čak ni na izuzetno visokim temperaturama, ali ako ste to zanemarili celo leto, sada je pravo vreme da ga vratite u svoju svakodnevnu rutinu.

Sa nekoliko kapi dnevno, Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum moći će da nadoknadi izgubljenu vlažnost lica, ali će i vratiti prirodne faktore koji održavaju hidrataciju u koži i pružaju barijeru tako da ne isparava brzo.

Pod uticajem spoljnih faktora smanjuje se nivo hidratacije u koži, što znači da je njena zaštitna barijera razbijena i opasna je po njeno zdravlje. Ova promena se ne dešava samo zimi pod uticajem vetra i niskih temperatura, letnji uslovi su podjednako moćni za odvođenje vode iz ćelija, a direktno izlaganje suncu samo ubrzava ceo proces.

Izlazi iz tela, znojiš se i potrebno mu je više vode. Isto je i sa kožom, kao najvećim organom kroz koji se telo hladi znojenjem, logično je da postoji povećana potreba za vodom pa bi trebalo

Visoke temperature isušuju vazduh i suše kožu kao da je cvet. Vlaga na površini kože dodatno isušuje klimatizovanu prostoriju. Ali izgleda da najveću štetu pravi hlor u bazenima koji upija prirodna ulja sa kože. Ako je koža osetljiva, može početi da puca, perut i osip.

Slano more ima sličan efekat na kožu, ako u početku deluje kao piling za kožu, nakon nekoliko dana će početi da izvlači vodu sa kože, posebno ako ne isperite lice i so se slegne tvoje lice. Čak i ako duva vetar, velika je verovatnoća da će koža puknuti i početi da se prži.

Srećom, evo Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum koji će uspešno popraviti sve posledice izazvane dehidracijom jer u svom sastavu sadrži tri ključna hidratantna sastojka:

Hijaluronska kiselina u cilju podizanja smanjenog nivoa u koži i uspešnog popunjavanja bora, ali i vraćanja opuštenog tonusa lica.

Retinol (vitamin A) aktivni sastojak koji stimuliše cirkulaciju krvi u koži i na taj način stimuliše proizvodnju kolagena, ali i dodatne doze hijaluronske kiseline koje će lice zagladiti poput stakla. Retinol će obnoviti dehidrirane ćelije, a oštećene će zameniti potpuno novim, nakon čega će koži vratiti mekoću i sjaj.

Vitamin C će se boriti sa svim slobodnim radikalima koji su dospeli do kože i stimulisali ljuskavu kožu i suvu kožu. Dopunjen vitaminom E u sastavu Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum, brzo će izlečiti kožu od fotoćelija.

Organsko ulje jojobe doslovno oponaša prirodni sebum koji proizvodi koža i ima zaštitnu funkciju kada se izlučuje u normalnim dozama, pa otežava isparavanje sa kože nego voda. Osim toga, sadrži niz minerala i vitamina koji će hraniti i regenerirati kožu pod stresom.

Bez vode nema života za kožu, Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum je proizvod bez kojeg vaša nega ne sme da počne.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)