Zašto nam je potrebna maska za dubinsko čišćenje iako svakodnevno peremo lice?

Da li bi svi trebalo da koriste masku za lice? DA, i muškarci i žene! Maska za lice savršen je tretman koji istovremeno deluje na nekoliko kožnih problema. Prava maska hidrira kožu, uklanja višak masnoće sa lica, poboljšava izgled pora. Nema temeljnijeg sredstva za čišćenje lica od maske. A kada svemu ovome dodamo osećaj salonskog tretmana i brzi efekat, nesumnjivo ga morate imati u kompletu.

Čitav ritual nanošenja maske ima terapeutski efekat, posebno ako je obogaćen esencijalnim uljima. Budući da je neophodno da neko vreme ostane na koži, prijatan miris uspeva da zagolica čula i opusti vas.

Mnogi ljudi nemaju naviku da nanose masku jer veruju da je svakodnevno pranje i čišćenje dovoljno. Zašto živeti u zabludi?

Da, svakodnevno čišćenje lica pomoći će vam da očistite kožu od prljavštine, ulja, šminke i drugih ostataka sa površine kože. Ali maska omogućava čišćenje na sasvim drugom nivou.

Samo sa dobrom maskom moći ćete da uklonite nečistoće koje se kriju ispod gornjih slojeva epidermisa. Maska detoksikuje kožu, a promene se primećuju tokom delovanja. Ovo dubinsko čišćenje poboljšava izgled pora, primećuje se i oseća, jer je koža zategnuta i sjaji duže nego obično.

Manje poznata je činjenica da maska poboljšava cirkulaciju krvi. Sam proces delovanja, aktiviranje sastojaka i ispiranje lica dovodi do širenja krvnih sudova na koži zbog čega se dobija ujednačen ten i zdrav sjaj.

To su osnovne prednosti maske, ali iz jednog razloga je obavezna – ubrzava i olakšava prodiranje aktivnih sastojaka krema i seruma koje redovno koristite. Pre nego što se žalite da proizvodi ne rade, zapitajte se kada ste poslednji put naneli masku?

Ako još uvek niste pronašli idealnu, onda ste na pravom mestu. Dr.Viton – Oxygen Bubble Mask je maska sa kiseonikom koja će isporučiti sve što smo gore naveli.

Nakon nanošenja debljeg sloja, posle 10 minuta počinju da se pojavljuju mehurići koji golicaju i čiste kožu. Ono po čemu se ova maska izdvaja su sastojci kao što su ekstrakt limuna i pomorandže, esencijalna ulja bergamota i eukaliptusa plus Aloe Vera koji neguju i revitalizuju kožu.

Dr.Viton – Oxygen Bubble Mask luksuz je dostupan svima, neverovatno senzorno iskustvo koje će vas mentalno revitalizovati, ostavljajući blistavu kožu.

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/oxygen-bubble-mask/

Dr.Viton – Oxygen Bubble Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)