Zašto je Dr. Viton – Vitamin C serum dobar i za dan i za noć?

Postoji razlog zašto je Vitamin C serum postao toliko popularan: Vitamin C je moćan antioksidant sa neverovatnim blagodetima za kožu. Stimuliše cirkulaciju, beli kožu, pomaže u zaceljivanju oštećenja na površini kože, stimuliše proizvodnju kolagena, pa čak dolazi i u direktan sukob sa slobodnim radikalima koji uzrokuju bore.

Najbolje od svega? Vitamin C je pogodan za sve tipove kože.

Kada su efekti nesporni, ostaje pitanje koje mnoge zbunjuje: Kada je pametno koristiti vitamin C – samo ujutro, samo uveče ili ujutru i uveče? Hajde da to razjasnimo!

ZAŠTO PREKO DANA?

Vitamin C serum ima laganu teksturu i brzo se upija, zbog čega je odličan temelj za hidratantnu kremu, šminku ili bilo koji drugi proizvod koji je deo vašeg režima nege. Zbog velike zaštite koju nudi koži, posebno u odnosu na sunce, logična je primenu vitamina C tokom dana. Mnogi dermatolozi preporučuju nanošenje ujutro, kako bi koži obezbedili zaštitu od slobodnih radikala koji su najaktivniji tokom dana. Ako odaberete jutarnje druženje sa Dr.Viton Vitamin C serumom, ne zaboravite da nanesete kremu sa SPF 30 ili većom, koja štiti i od UVA i od UVB zraka.

ZAŠTO UVEČE?

Ako ga preskočite tokom dana, nemojte ga preskočiti pre spavanja! Telo, uključujući i kožu, započinje proces regeneracije čim se oči zatvore. Stoga će vitamin C imati najjači efekat noću. Koža će efikasnije upiti vitamin ako je prethodno očistite, još bolje ako nanesete masku. Budući da smo davno naučili da se u krevet ne ide sa šminkom na licu, logično je da nakon čišćenja lica sledeći korak u noćnom režimu bude serum sa vitaminom C. Samo primenom seruma  savitamina C noću smanjujete rizik od fotosenzibilnosti, iako se ovo lako može kontrolisati SPF faktorom preko dana.

KAKO JE PRAVILNO?

Nećete pogrešiti ako primenite i danju i noću, grešićete samo ako uopšte ne primenite serum sa vitaminom C! Ako je vaša koža previše suva, izgleda beživotno, bez sjaja, prisutni su tamni kolutovi oko očiju, ciljajte na dve doze Dr. Viton Vitamin C seruma.

4 do 5 kapi Dr.Viton Vitamin C seruma u potpunosti prekrivaju celo lice. Ono što ostane na prstima nanesite na vrat i dekolte. Imajte na umu da koža apsorbuje vitamin C u ograničenim količinama, sve dodatne kapi bile bi uzaludne.

Dr.Viton Vitamin C serum sadrži visoku koncentraciju vitamina C, a pomažu mu vitamin E, hijaluronska kiselina, kolagen, ulje jojobe, L-arginin koji će brzo doneti vidljive rezultate.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)