Zašto bi trebalo svi da pijemo morski kolagen i vitamin C nakon 25 godina života?

Kolagen je neophodan za celokupno ljudsko zdravlje, ali ovog puta ćemo se usredsrediti na zdravlje koje pruža u ime lepote. Mislimo na lepu kožu, sjajnu kosu i jake nokte. Dobro je znati da je kolagen u svom nezavisnom delovanju mnogo slabiji nego kada ga prati vitamin C. Objašnjenje je vrlo jednostavno: Vitamin C je neophodan za stvaranje kolagena, a i za zdravu kožu.

Starenje, izlaganje suncu, genetika i hrana siromašna vitaminima i mineralima samo su neki od razloga zašto proizvodnja ova dva sastojka opada. Iz istih razloga suočavate se sa nedostatkom kolagena i vitamina C u telu.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Kolagen i zdravlje kože

Kolagen je protein (najčešći u telu) koji se sastoji od aminokiselina koje se smatraju građevinskim blokovima u telu. Prisutan je u koži, kostima, hrskavicama, tetivama. Mnogo puta smo rekli da tokom godina počinje da opada – u proseku 1% svake godine čim napuniš 25 godina.

Zdravstvene prednosti kolagena uključuju: jačanje kože, poboljšane fine linije i bore, čvršću kosu i nokte i najvažnije, povećanu proizvodnju prirodnog kolagena. Zbog toga je važno održavati stabilan nivo kolagena, a to ćete postići ishranom i dodacima.

Na tržištu postoji mnogo vrsta kolagena, ali preporučujemo Dr. Viton Collagen + C iz dva razloga. Prvo, kolagen je morski i najefikasniji je u rešavanju kožnih problema. Drugo, ima najveću bioraspoloživost od svih vrsta kolagena, što znači da se apsorbuje 1,5 puta brže od ostalih vrsta kolagena.

Vitamin C i zdravlje kože

Vitamin C je neophodan za zdravu kožu, ali i za ceo organizam. Može se naći u dermisu i epidermisu kože. Održava oblik i strukturu same kože. Pošto je rastvorljiv u vodi, telo ga ne može skladištiti. Zbog toga je neophodno unositi ga hranom ili u obliku dodataka.

Vitamin C je neophodan za poboljšanje proizvodnja kolagena i prirodno jačanje kože i davanje sjaja. Pomaže u detoksikaciji tela, posebno creva i jetre, što je presudno za uklanjanje toksina i naslaga čiji negativni efekat dopire do kože.

Kako vitamin C utiče na kolagen?

Vitamin C je neophodan za sintezu i održavanje kolagena. Takođe deluje kao lepak koji veže kolagena vlakna.

Da li se kolagen i vitamin C mogu uzimati zajedno?

Ne samo da možete, već ih MORATE piti zajedno. Osim što se međusobno podržavaju, slični su i po tome što ih je potpuno sigurno konzumirati i gotovo da ne postoji mogućnost predoziranja njima.

Šta ćete dobiti od njih?

Ukratko, Dr. Viton Collagen + C će vas ulepšati od glave do pete! Ojačaće kosu i nokte i zagladiće kožu. Svaka ampula sadrži 500 mg morskog kolagena + vitamin C koji će nadoknaditi izgubljeni kolagen i podstaći proizvodnju novog.

Dr. Viton – Collagen + C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-c/

Dr. Viton – Collagen + C Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)