7 načina na koje retinol rekonstruiše lice i vraća mu mladalačke crte

Sve mladalačke crte vašeg lica poput oblika srca, visokih obraza, punih obrva potpuno su ugrožene. Ne izgledate toliko staro i propalo zbog bora koliko zbog opuštene kože bez volumena.

Ovu situaciju možete ispraviti samo sa Dr. Viton Retinox, serumom na bazi retinola – aktivnog sastojka koji licu daje efekat botoksa. Retinol je redak sastojak koji tako uspešno popunjava bore, zateže kožu i vraća stari oblik konturama lica.

Ovaj jasno vidljivi efekat liftinga postiže stimulacijom lučenja tri ključne jedinice u koži, poput kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Jedino ovaj kombinovani trio može vratiti izgubljeni tonus kože.

Retinol nije novo otkriće, ali retinol u Dr. Viton Retinox serumu je poseban po tome što dolazi u većoj koncentraciji od uobičajene – 2,5% i po tome što je njegov molekul smanjen kako bi brzo došao do najdubljih slojeva kože. Samo brzo i duboko prodiranje retinola može rekonstruisati lice i popraviti utisak onoga što vidite u ogledalu.

Ovaj novi proizvod menja kožu nakon prve nedelje korišćenja, ali ako istrajete i doživite one ozbiljne promene koje se obično dešavaju nakon 3 do 6 meseci, budite sigurni da ćete doživotno ostati pri Dr. Viton Retinox serumu. Srećom nije preskup, zar ne?

Nijedan retinol na tržištu neće dati tako vidljive rezultate u tako kratkom vremenu kao Dr. Viton Retinox serum.

Retinol je najefikasnije sredstvo protiv starenja koje možete kupiti novcem i koje će vam pomoći da ispravite bore iz svakog ugla. Potrebno je malo duže da se povrati volumen, pa je preporučljivo početi sa ovim serumom čim napunite 25 godina.

Iskoristite trenutak kada kolagen, elastin i hijaluronska kiselina još nisu počeli brzo da opadaju u koži, zadajte udarac sa Dr. Viton Retinox serumom i nećete morati kasnije da popravljate tonus.

Kako tačno Dr. Viton Retinox serum regeneriše kožu:

Ispunjava svaku bora na koži kolagenom i elastinom, čime zaglađuje bore, jednostavno ih briše sa površine kože, i vraća im punoću za nekoliko milimetara. Najdublje bore koje obično dominiraju na čelu postaće minimalne koliko i fine linije oko očiju.

Zaglađuje kožu: Kako starimo, tako usporava regeneracija ćelija, pa koža postaje neravna i gruba. Retinol stimuliše zamenu starih ćelija novim, svežim ćelijama na površini lica. Osetićete da je koža mekša i glatkija na dodir.

Smanjuje hiperpigmentaciju: Retinol ne samo da stimuliše zamenu ćelija koje su promenile boju novim ćelijama, već i reguliše proizvodnju melanina – pigmenta koji izaziva mrlje.

Hidrira kožu: Stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline koja hrani ćelije, poboljšava njihovu sposobnost zadržavanja vode i na taj način vraća licu punoću, volumen i sjaj.

Zgušnjava proređenu kožu: Retinol je redak sastojak koji ubrzava dotok krvi u kožu, a sama cirkulacija je od velike pomoći koži u fazi oporavka. U tom slučaju koža će početi da se zadebljava, pa će kapilari postati manje vidljivi, posebno oko očiju.

Sužava pore: Široko otvorene pore koje se mogu videti na prvi pogled naglašavaju utisak da je koža ostarela i propala. Dobra vest je da se retinol fokusira na sužavanje svake pojedine pore na licu, zapravo, tokom naleta hijaluronske kiseline, pore će se , htele to ili ne, smanjiti i suziti.

Sprečava akne: Kontroliše proizvodnju lojnih žlezda i njihovih folikula i na taj način sprečava da višak sebuma začepi pore i izazove upalu i akne.

Sve ove prednosti Dr. Viton Retinox serum će vam isporučiti u prvoj nedelji, ali potrebno je 3 do 6 meseci da se koža potpuno obnovi i zategne. Nakon godinu dana redovne upotrebe, vaša koža će postati neprepoznatljiva.

Pored retinola, formula Dr. Viton Retinox seruma obogaćena je biljnom hijaluronskom kiselinom, organskim uljem jojobe, organskim ekstraktom zelenog čaja, organskim ekstraktom gotu kole – svaki na svoj način zadovoljava ostale potrebe kože kao što su hidratacija, mineralna i vitaminska ishrana, zaštita od slobodnih radikala koji uništavaju zdravu kožu ćelije.

Dr. Viton Retinox serum je moćan i potpun koncentrat koji produžava mladolik život kože, pa počnite da ga koristite već danas.

Dr. Viton – Retinox Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-retinox-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)