Zamenite staru kožu novom, glatkijom i zategnutijom kožom za samo mesec dana

Smejete se, ljutite se, čudite se, tokom dana iskažete bezbroj emocija nesvesni da grčite lice. Sva ta mimika polako, ali sigurno će vam se urezati u lice u obliku bora koje će biti prepoznatljive i kada lice miruje.

Ovo su simptomi prirodnog procesa starenja i danas i mogu se ispraviti, pa se smejte i budite lepi sa Dr. Viton Retinox serum.

Novi serum u asortimanu Dr. Viton se zasniva na retinolu, aktivnom sastojku za koji sigurno znate da usporava i ispravlja simptome čak i prirodnog procesa starenja.

U stvari, mimičke bore je dvostruko teže ispraviti u smislu bora i drugih simptoma preranog starenja izazvanih spoljnim faktorima kao što su UV zraci, PM čestice, alkohol, cigarete i drugo.

Ali Dr. Viton Retinox serum sadrži retinol u koncentraciji od 2,5%, a podržava ga i Gotu kole te stoga stimulira proizvodnju kolagena, elastina i plus hijaluronske kiseline, čime se popunjavaju postojeće bore i zateže lice.

Na tržištu postoje serumi i kreme sa različitim procentima koncentracije retinola i to često zbunjuje korisnike – ako je koncentracija niska, rezultati će izostati; ako je koncentracija visoka, postoji opasnost od isušivanja i iritacije kože.

Studije pokazuju da proizvod treba da sadrži najmanje 0,25% retinola da bi bio efikasan.

Prilikom odabira retinola obratite pažnju na sledeće:

Retinol dolazi u obliku seruma – serum ima svetliju strukturu, brzo se upija i prodire duboko u kožu i stoga ne začepljuje pore, što je posebno važno za one sklone aknama.

Proizvod treba da ima naznačenu koncentraciju retinola – kao što je učinjeno kod Dr. Viton Retinox seruma koji karakteriše koncentracija od 2,5% retinola u sastavu. Tamo gde koncentracija nije navedena, pretpostavlja se da je niža od 0,25%.

Vaš tip kože – ako imate suvu i tanku kožu i nikada ranije niste koristili retinol, trebalo bi da počnete sa najnižom koncentracijom i obrnuto ako je vaša koža masna, gusta i imate akne,c potrebna vam je što veća koncentracija. Međutim, svaka koža govori sama za sebe i često se pokazalo da je visoko koncentrovani retinol efikasan na suvoj koži jer podiže nivo hijaluronske kiseline u koži.

Stoga je najsigurnije testirati proizvod, uvesti ga u fazama u negu da vidite kako vaša koža reaguje.

Zašto je Dr. Viton Retinox serum najbolji izbor?

Sadrži dovoljno visok koncentrat retinola da stimuliše promene nakon prve nedelje upotrebe i potpuno će transformisati kožu za 3 do 6 meseci.

Retinol u Dr. Viton Retinox serumu dolazi u obliku malog molekula koji prodire duboko u kožu i stimuliše regeneraciju na ćelijskom nivou, što znači da će svaka oštećena ćelija koja je podlegla hiperpigmentaciji ili oksidativnom stresu biti zamenjena novom.

Ovaj proces u svojoj završnoj fazi rezultiraće glatkom, sjajnom, ravnom kožom i ujednačenim tenom. Dr. Viton Retinox serum sprečava razgradnju proteinskih jedinica u koži, poput kolagena i elastina, i na taj način usporava starenje i održava volumen lica, ali i stimuliše novi priliv kolagena i elastina koji će zadebljati kožu i izgladiti bore na koži površina.

 Ali najvažniji faktor koji treba uzeti u obzir je formula proizvoda – sa kojim sastojcima se kombinuje sam retinol.

Retinol u Dr. Viton Retinox serumu ima povećan potencijal zahvaljujući Gotu kole, ali ravnoteža se postiže biljnom hijaluronskom kiselinom, organskim uljem jojobe, organskim ekstraktom zelenog čaja – svi ovi organski i prirodni sastojci štite kožu od suvoće i iritacije.

Dr. Viton – Retinox Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-retinox-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)