Već danas se možete osloboditi upaljenih sinusa

Nos vam je začepljen, grlo vam je crveno, a muči vas i kašalj. Za dan-dva glas će vam zvučati promuklo. Situacija u kojoj bukvalno jedva funkcionišete je poznata slika prehlade.

Znate da vaše zdravlje nije ozbiljno narušeno, ali i prehlada ometa svakodnevno funkcionisanje.

Potrebno vam je rešenje koje će brzo ublažiti simptome i pomoći da se rešite bolnog grla i začepljenog nosa.

Dr. Viton – Serrapeptaza su kapsule na bazi prirodnog enzima koji će ublažiti upale, smanjiti bol i ublažiti probleme čestih upala sinusa i uha, kao i začepljenog nosa.

Jednom kapsulom dnevno, bez ikakvih neželjenih efekata, umirićete upaljene sinuse i smanjićete otok nosne sluznice, nakon čega će vaše disanje i gutanje biti normalno i bezbolno.

Zašto je bitno da se brzo oslobodimo ovih naizgled bezazlenih simptoma?

Svaka upala koja se ne leči na vreme može dovesti do ozbiljnog pogoršanja zdravlja i prouzrokovati disfunkciju vitalnih organa.

Na kraju, sve će to značiti pad imuniteta, opšti umor i podložnost bolestima.

Serapeptaza u Dr. Viton – Serrapeptase ima snažna antiinflamatorna i antiedematozna svojstva, sa značajnom ulogom u smanjenju bolova.

Dokazano je da serapeptaza smanjuje bol – čest simptom upale – inhibicijom supstanci koje uzrokuju bol.

Studija efekata serapeptaze na 200 ljudi sa upalnim stanjima uha, nosa i grla otkrila je da su učesnici koji su pili serapeptazu značajno smanjili bol i stvaranje sluzi u poređenju sa onima koji nisu pili.

Zato počnite da pijete Dr. Viton – Serrapeptase odmah, kako biste brzo olakšali simptome kada imate upalu sinusa, uha ili grla.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)