Sa Serapeptazom, vađenje zuba nikada nije bilo lakše!

Vađenje zuba je neprijatno iskustvo koje se nažalost ne završava u stomatološkoj ordinaciji. Agonija traje narednih nekoliko dana i uključuje bol, otok i poteškoće sa žvakanjem.

Šta radimo u takvim situacijama? Naravno, pijemo analgetike! Koliko je to dobro? Kada je reč o bolu, čovek ne bira sredstvo. Ali danas postoji način da uzvratite udarac prirodnim putem.

S obzirom na veliki broj virusa i naporan tempo koji često znači glavobolje, od presudne je važnosti biti oprezan da telo ne opteremo analgeticima. Zašto? Jer njihova česta upotreba može da dovede do toga da vremenom postanu neefikasni. Zapravo, stručnjaci savetuju da broj analgetika ne bi trebalo da prelazi 10 mesečno, ali ljudi bi trebalo da pokušaju da taj broj bude što niži.

U poslednjoj deceniji na tržištu su se pojavili lekovi zasnovani na enzimima koji imaju neverovatan potencijal za kontrolu upale. Serapeptaza je vodeći prirodni enzim koji ima dugu istoriju medicinske upotrebe i najčešće se koristi u postoperativnoj fazi u periodu oporavka. Razgrađujući nakupljeni proteinski otpad, serapeptaza smanjuje otok i blokira bol.

Nedavne studije fokusiraju se na blagodati serapeptaze u hirurškom uklanjanju molara, posebno umnjaka. Studija je obuhvatila 133 pacijenta, od kojih su 54% bile žene, a polovina je pila serapeptazu 5 dana nakon operacije, ostali su pili placebo.

Utvrđeno je da serapeptaza ima pozitivan efekat na trizmus (otežano otvaranje usta), smanjuje otok i bol i olakšava gutanje.

Serapeptaza je prirodni proteolitički enzim koji je dvostruko moćniji kada se telo nagradi dodatnom dozom u obliku suplementa.

Na primer, Dr.Viton Serrapetase dolazi u pakovanju od 30 kapsula, od kojih svaka sadrži 80.000 IU enzima serpeptaze. Ova doza je dovoljna da deluje na sve zapaljenske procese u telu, da smanji bol, da smanji otok, da očisti krvne sudove od nakupljenog otpada.

Dr.Viton Serrapetase pomaže u zarastanju ožiljaka!

Strah od vađenja zuba dvostruko je manji kod Dr.Viton Serrapetase, pa ga uzimajte na vreme. Nakon uklanjanja otoka, slobodno ga pijte kako biste poboljšali cirkulaciju i očistili krvne sudove od naslaga koje u najgorem slučaju dovode do tromboze.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)