Šta da popijete da potpuno pročistite disajne puteve i da se ponovo ne razbolite?

Bolesnih ima na svakom koraku i ako niste bolesni sigurno se plašite da se ne razbolite, da se ne spusti na grudi i, ne daj bože, da završite u bolnici.

Stoga, čim osetite slabost, dok su simptomi još slabi, počnite da pijete Dr. Viton – Serrapeptase – prirodan i bezbedan enzim koji lokalizuje i smiruje zapaljenjski proces bilo da se javlja u grlu, uhu, sinusima ili plućima.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Što ranije počnete da pijete Dr. Viton – Serrapeptase, brže i efikasnije ćete se osloboditi težine i upale grla, začepljenog nosa, otoka i nakupljene sluzi u respiratornom sistemu.

Šta je tačno Dr. Viton – Serrapeptase?

Priča o ovom moćnom antiinflamatornom enzimu počinje u digestivnom sistemu svilene bube gde živi serapeptaza.

Zahvaljujući svojim naučno dokazanim antiinflamatornim svojstvima, danas je serapeptaza izolovana (iz bakterije serratia E15) i kao važan dodatak dobijate je preko Dr. Viton – Serrapeptase.

Uz jednu kapsulu dnevno, bez ikakvih neželjenih efekata, Dr. Viton – Serrapeptase će ublažiti vašu upalu tako da možete normalno da dišete i gutate.

Dr. Viton – Serrapeptase je odlična podrška za terapiju koju možda već uzimate. Ono što neće biti dovršeno lekovima, pokriće serapeptaza i potpuno će vas izlečiti.

Serapeptaza će pomoći u razgradnji i izbacivanju sekreta iz gornjih i donjih disajnih puteva, a to je veoma važno za potpuni oporavak i smanjenje rizika od ponovnog pojavljivanja bolesti.

Nekoliko studija tvrdi da serapeptaza, pored virusne, smanjuje i rizik od bakterijskih infekcija.

Bakterije imaju tendenciju da se spajaju i formiraju štit koji se naziva biofilm. Kroz ovaj štit, bakterije su zaštićene od lekova i brže rastu i razmnožavaju se.

Ali Dr. Viton – Serapeptaza inhibira stvaranje tog štita i time povećava efikasnost sintetičkih lekova.

Serapeptaza može biti korisna za osobe sa hroničnim respiratornim oboljenjima jer enzim kontinuirano čisti sluz iz disajnih puteva i smanjuje upalu i bol zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji stimulišu bol u upaljenim tkivima.

Veoma je važno da Dr. Viton – Serrapeptase uzimate na prazan stomak, najmanje 30 minuta pre obroka ili dva sata nakon obroka. Enzim deluje sam i svako piće ili hrana može smanjiti njegovu efikasnost.

Pri prvim simptomima bolesti ili kao pojačivač terapije, u svakom slučaju, Dr. Viton – Serrapeptase treba da prati vaš oporavak da biste se poslednji put razboleli.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)