Da li znate da vam pokvareni zubi slabe srce? Postoji enzim koji će očistiti vaše krvne sudove od zubnog otpada!

Jaka zubobolja podigla vas je iz kreveta usred noći, a već ujutro vam je zub otekao. Osećate nepodnošljiv pulsirajući bol u glavi, u uhu, do krajnika i teško otvarate usta. Čini se da vam je cela glava u problemu.

Odmah odete kod zubara tek da čujete da vam ne može pomoći dok otok ne popusti. Zaglavljeni ste sa bolovima?

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ako odmah počnete da pijete Dr. Viton – Serrapeptase će vam sigurno smanjiti intenzitet bola, skratićete trajanje bola i nesumnjivo će se otok smanjiti.

Otok samog zuba sadrži izuzetno štetan gnoj koji je bogat bakterijama, ako je zub truo, bakterije su još brojnije i mogu ući kroz krvotok, zalepiti se za organe i oštetiti ih. Vrlo mali broj ljudi zna da su često čak i moždani udar i srčani udar posledica pokvarenih zuba.

Dr. Viton – Serrapetase dolazi u pakovanju od 30 kapsula, od kojih svaka sadrži 80.000 IU enzima serapeptaze, doza koja je dovoljna za čišćenje krvnih sudova od nakupljenog otpada koji je potekao iz pokvarenog zuba.

Što pre procenite da ćete dobiti zubobolju, popijte Dr. Viton – Serrapeptase, veće su šanse da sprečite oticanje i poštedite se antibiotika.

Obično pre nego što zub natekne, osoba doživi glavobolju, ali retko ko uspe da proceni da je glavobolja preteča zubobolje. Dok ne shvatite da se bol nalazi pored zuba, dok ne dođete do termina kod stomatologa, zub će vam nateći.

Stoga bi trebalo da igrate pametno u  među periodu i prekinuti upalni proces sa Dr. Viton – Serrapeptase – prirodni proteolitički enzim za koji se pokazalo da razgrađuje proteinski otpad, povlači otok i blokira bol.

Zubi bubre kao rezultat bakterijske infekcije, a oticanje se javlja na vrhu ili sa strane korena zuba. Otok je u suštini vrećica puna gnoja, a Dr. Viton – Serrapeptase ima neverovatnu moć da ukloni gnoj i umiri upalu.

Samo jedna mala rupa uzrokovana karijesom ili ozledom dovoljna je da bakterije uđu i zaraze celi zub. U tom slučaju ćete osetiti:

  • Pulsirajuća zubobolja koju osećate u vratu, uhu i vilici
  • Otečeni limfni čvorovi u blizini vilice ili vrata
  • Groznica (povišena temperatura)
  • Zub osetljiv na hladnoću i toplotu
  • Oticanje lica i vrata
  • Nemogućnost grickanja, žvakanja i otvaranja usta

Usta su najveći izvor bakterija, pa čak i oni koji redovno i temeljito peru zube mogu osetiti oticanje, a svaka brza intervencija kod kuće može pomoći.

Ispiranje usta mlakom slanom vodom odličan je način dezinfekcije usta, a Dr. Viton – Serrapeptase je odličan način da se nosite sa akutnom upalom, smanjite otok i pomognete sebi da lakše otvorite usta.

Sprečite zubobolju, sprečite oticanje pomoću Dr. Viton – Serrapetase, ali je zatim popravite, u suprotnom će vam se dogoditi isto.

Dr. Viton – Serrapetase za bezbolan osmeh!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)