Kako da se oslobodiš letnjih akni preko noći!

Samo ti još akne fale u toku leta!!! Samo što si se pomirila sa viškom kilograma i tešiš se da se “vadiš“ na lepotu, izdaje te lice.

I sama se čudiš čemu duguješ za sitne bubuljice, posebno na desnom obrazu, crvenilu I “beživotnom” izgledu kože lica.

Ne čudi se, leto stvara idealnu podlogu na tvom licu za razvoj bakterija. Visoke temperature i vlažnost pomaže koži da lakše luči sebum nego obično i tako zatvara pore. Kada su pore zatvorene nečistoćom, bakterije se hrane i umnožavaju brzo i eto tebe sa upalom kože.

Nemoj da te prevari naizgled suv izgled kože, jer je suva na dodir, obzirom da je izložena klimi koja suši površinski sloj. Ali, to ne umanjuje faktor da sebum uspešno zatvara pore pre nego što stigne na površinu kože.

Koncentracija akni samo na odredjenom delu lica je još jedan pokazatelj za letnji problem kože, koji kao  rezultat ima znojenje koje prouzrokuje crvenilo, svrab i češanje.

Pre nego da požuriš da tretiraš kožu nekim agresivnim formulama protiv akni, znaj da je ovaj problem privremen. Tretmani  protiv akni samo će pogoršati situaciju, obzirom da je koža osetljiva I krhka, a akne nisu hormonske prirode.

Kada bi uspela da sprečiš taloženje nečistoća u porama I plus da ih smanjiš, bez sumnje ćeš se probuditi sa obnovljenom kožom. Piling će samo da prikrije efekat I dati ti površinski rezultat, ali za nekoliko dana će problem ponovo isplivati. Znači, treba da deluješ direktno na upalni process, da središ akne, a zatim da kontrolišeš neželjeni efekat viška sebuma.

Ako ti se dopada kako zvuči ovo, još više će ti se dopasti Dr. Viton Serrapeptase – proteolitički enzim koji uspešno smiruje upale I sprečava pojavu novih akni, ali I smanjuje otok oko njih.

Serrapeptasa bukvalno odstranjuje mrtve ćelije koje zatvaraju pore I dovode do upale. Ali, deluje I na smanjenje pojave akni tako što smanjuje otok I čisti ćelije kože.

Dr. Viton Serrapeptase je bezbedan I potpuno prirodan enzim koji služi I kao odlična antibiotska podrška u slučaju kada akne tretiraš terapijom, ako nisu privremenog karaktera.

Poželjan I dovoljno moćan da otkloni fleke I ožiljke od ranijih akni. Ako danas prvi put čujete za Dr. Viton Serrapeptase, a problem sa aknama je već ozbiljan, slobodno ga koristite.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)