Šta uzrokuje akne na vašem licu i kako ih možete sprečiti i sanirati?

Akne su uobičajeno stanje kože u kojem se pore začepe, što dovodi do akni i upaljenih, inficiranih apscesa (nakupina gnoja).

Akne uglavnom pogađaju osobe u razvoju zbog interakcije hormona, masti na koži i bakterija koje žive na koži i u njoj, kao i na kosi. Tokom puberteta, lojne žlezde u koži postaju aktivnije i proizvode prekomerne količine masti. Često se oljuštena koža i bakterije nakupljaju u porama kože, formirajući komedone (promena na koži koja se manifestuje kao tamna mrlja na mestu otvaranja lojne žlezde), što sprečava masnoće da se eliminišu kroz pore. Ako je blokada nepotpuna, pojavljuju se otvoreni komedoni; ako je potpuna, pojavljuju se zatvoreni komedoni. Zatvorene pore razvijaju bakterije i razgrađuju masnoće, što dodatno iritira kožu. Nadraženi otvoreni i zatvoreni komedoni stvaraju promene na koži poznate kao akne i bubuljice.

Serapeptaza je proteolitički enzim koji ima snažno antiinflamatorno dejstvo i deluje tako da umiruje i vidljivo smanjuje upalu i iritaciju kože. Istovremeno ima moć da smanji otok koji se javlja na mestu upaljenih akni.

Dr. Viton – Serrapeptase je prirodna alternativa bez neželjenih efekata, moćan enzim koji ne samo da smiruje iritacije kože i akne, već pomaže i u čišćenju ožiljaka koji se pojavljuju na licu nakon ovog stanja.

Dr. Viton – Serrapeptaza rastvara mrtvo tkivo, ne dozvoljavajući mu da se akumulira u porama i stvara akne, ali takođe razgrađuje one upaljene, čime čisti i neguje kožu lica.

Serapeptaza takođe podržava delovanje antibiotika kod bakterijske infekcije, zbog čega je odlična prirodna podrška u medicinskom lečenju kože sklone aknama, u čije lečenje su uključeni antibiotici.

Dr. Viton – Serrapeptaza je prirodno sredstvo bez gastrointestinalnih neželjenih efekata i najbolji je prirodni antiinflamatorni preparat.

Zbog svojih vlakana, uspešno sprečava konfiguraciju ožiljaka.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)