Pore – trn u oku svakoj ženi, ali ima načina da se smanje

Svaki put kada vidite sočnu pomorandžu na stolu, pitate se kako koža na vašem licu tako puno podseća na njenu koru. Milioni rupica pokriva svaki milimetar vaše kože, tu su, i izluđuju vas.

Saosećamo sa vama i potpuno razumemo vaš problem izazvan ovim naizgled malim i neprimetnim rupama.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ne želimo da vas lažemo, pore je nemoguće da u potpunosti nestanu, ali to ne znači da se ne mogu ublažiti.

U proseku, na vašem licu se nalazi oko 20 000 pora koje služe kao izlazni kanali za znoj i višak sebuma. Koliko god ih mrzeli one su neophodne na koži, zato je bolje da ih prihvatite, pružite im šta im je potrebno i videćete da će se smanjiti i postati manje vidljive.

Postoje dva tipa pora sa različitim funkcijama:

Znojne pore

Znojne pore omogućavaju da vlaga (koju proizvode znojne žlezde) izlazi na površinu kože. Na ovaj način se koža hladi od spoljašnjih vrućina ili unutrašnje groznice. Znojne pore su sitne, gotovo nevidljive za ljudsko oko i vrlo slabo se zapuše.

Lojne pore

Vama su, zapravo, trn u oku lojne pore koje su veće i vidljivije. Lojne pore su poznate i kao folikuli dlake, obzirom da pore proizvode masnoću iz lojne žlezde, ali isto tako izgledaju kao otvor iz koga izlazi dlaka. Masnoća koja se proizvodi je neophodna za zdravlje kože i kose. Lojne žlezde su one koje se zapuše  znojem, viškom sebuma, nečistoćom, prouzrokujući akne, mitesere i gnojnice.

Uzrok proširenih pora

Do povećanja pora dolazi zbog brojnih faktora kao što su genetika, pol, prirodni proces starenja, hormoni, UV zraci, zagađivači iz vazduha i sl.

Neki od uzročnika stimulišu lučenje sebuma gde dolazi do proširenja pora

Drugi od uzročnika smanjuju proizvodnju kolagena i elastina, koža se opušta i isteže pore čineći ih da izgledaju veće.

Kontrolom uzročnika ćete da kontrolišete lučenje sebuma i usporite razgradnju kolagena i elastina, i na taj način smanjite veličinu pora.

Vitamin C kontroliše uzročnike koji vode do proširenja pora

Dakle, potreban vam je multifuncionalni proizvod koji može minimalizovati spoljašnje uticaje, a obavezno i SPF faktor (zaštitni faktor od sunčanog uticaja) posebno leti. Šta UV zraci leti mogu da urade porama, ne može se uporediti sa ostalim štetnim uticajima tokom cele godine.

UV zraci oštećuju strukturnu potporu oko uglova svake pore i istežu je, a da biste taj efekat sveli na minimum, potreban vam je SPF faktor i vitamin C.

Vitamin C je antioksidant, što samo po sebi znači da ima moć da zatvori pore, očisti kožu od mrtvih ćelija i smanji lučenje sebuma. Inače, on će popraviti ostale nepravilnosti kože ako ga redovno i pravilno koristite.

Vitamin C obnavlja i smanjuje pigmentaciju kože, jer deluje protivupalno, smanjuje akne bilo koje vrste – male bubuljice u vidu osipa ili gnojnice. Budući da ima nekomedogena svojstva, može sprečiti pojavu mitesera koji se javljaju kada masnoća u porama oksidira.

Vitamin C stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji pružaju strukturnu podršu koži, poboljšavaju tonus i smanjuje vidljivost pora.

Vitamin C štiti kožu od UVA i UVB zraka i uvek treba da prethodi SPF zaštiti. Ne preskačite ga noću, jer on ima moć da popravi oštećenja od sunca, uključujući pigmentaciju, fine linije bora, dehidraciju, pa čak i opekotine od sunca.

Preporuka je Dr Viton C serum – sadrži visoku koncentraciju vitamina C dopunjen hijaluronskom kiselinom, kolagenom, uljem jajobe, vitaminom E, ferulnom kiselinom, kombinacijom koja uspešno smanjuje pore.

Brojne studije potvrđuju da vitamin C za lokalnu upotrebu povećava nivo kolagena i elastina i nudi veću zaštitu od oštećenja od sunca, mnogo uspešnije od vitamina koji se uzima oralnim putem.

Smanjite vidljivost pora koristeći Dr Viton C serum!

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)