Ožiljci od akni…Postoji samo jedno prirodno rešenje!

Ožiljci od akni

Akne nisu problem samo u tinejdžerskim danima. One znaju biti problem i u 30-im, pa čak i 40-im godinama. I kada akne “ODU” ostavljaju najčešće trajne ožiljke na vašem licu i telu.

Postoji samo jedno rešenje za ove ožiljke!

Rešenje je bezbolno, prirodno i dokazano daje rezultate u dubokoj regeneraciji kože, istovremeno delujući na ožiljak što ga čini manje vidljivim.

Serapeptaza je rešenje tvog problema!

Šta je to?!

Serapeptaza, poznata i kao serratiopeptidaza ili Serrato Peptidaza, je proteolitički enzim ili proteaza koju proizvode prijateljske bakterije serratia koje žive u crevima svilenih buba.

Za svilene bube enzim je neophodan za opstanak. Zaista, svilena buba, koja mora izaći iz čaure i završiti sazrevanje u moljca, bila bi trajno zarobljena u jakoj svilenoj niti i ne bi preživela bez serapeptaza.

Snažna svojstva proteolitičkog enzima rastvorljiva u proteinu deluju na rastvaranje molekula proteina koji vežu svilene niti čaure, puštajući moljcu da se izvuče iz njega.

Na isti način deluje i na vaše oziljke. Zahvaljujući moći enzima bukvalno razgrađuje ožiljke, stvarajući mogućnost koži da se regeneriše.

Dr. Viton Serrapeptase rastvara samo mrtvo tkivo ostvljajući samo živo tkivo, tačnije razgrađujući uspaljeno. Zato je moć ovog prirodnog enzima u tretiranju problema sa kožom izuzetno velika.

Neka vaša lepota i samopouzdanje izađu iz čaure i zasijaju u punom sjaju zahvaljujući dr. Vitonu Serrapeptase.

Dr. Viton Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton Serrapeptase možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)