Zaboravite na otečene i bolne noge

Mnogo sedite preko dana pa čak i pri kratkom ustajanju sa stolice osećate da su vam noge teške i otečene? Takođe imate neprijatan bol u rukama, vratu i leđima zbog kojih mislite da krv ne cirkuliše pravilno.To su jasni znaci telu da se dešava zapaljenski proces koji mu ne dozvoljava da deluje maksimalno. Svakodnevna nelagodnost kao da „telo nije tvoje“ jasan je alarm da nešto nije u redu.

Ali dan može biti efikasan i bez bolova, otoka i nelagodnosti! Bez lekova, bez neželjenih efekata – prirodno i jednostavno.

Sve što je potrebno je da u narednih 7-10 dana uzimate serapeptazu, prirodni enzim koji bezbedno i sigurno cilja upalni proces, smanjuje bol i uklanja oticanje na bolnom mestu.

Najveći problem je tzv. treperenje upale sa blagim ili neupadljivim simptomima. Oni su stalno prisutni kod velikog procenta ljudi. Osećamo ih kroz blage, ali svakodnevne tegobe koje ometaju naše normalno funkcionisanje.

Najgore od svega je što se takve upale često ne leče ili ne leče pravilno. Razlog je taj što zapravo nismo svesni upale u telu ili krvna slika pokazuje da je sve u redu. Međutim, one mogu trajati duže od šest meseci i tako preći u hroničan oblik. Lekari ističu da kod hronične upale koja traje dugo imuni sistem proizvodi višak nepotrebnih krvnih zrnaca i citokina, koji dugo ostaju u krvotoku. Budući da trajni imuni odgovor nije normalno stanje tela, oni na kraju napadaju druge ćelije i tako „otvaraju“ mesto za nastanak bolesti.

Hronična upala je takođe povezana sa visokim krvnim pritiskom, visokim holesterolom, plućnim bolestima, artritisom, erektilnom disfunkcijom, pa čak i nekim vrstama karcinoma.

Rizik po zdravlje može nestati!

Dr. Viton – Serapeptaza ne samo da može smiriti upale i ukloniti bol i otok, već i stimulisati telo da funkcioniše zdravo.

Serapeptaza se pokazala kao  prirodna pomoć kod upala zbog svog antiinflamatornog efekta, ali i kao pomoć pri jačanju imuniteta. Pomaže telu da se oporavi od bola ili bolesti sa kojom se trenutno suočavate.

SERAPEPTASE u Nemačkoj se koristi kao terapija kod upala. Istraživanje u Nemačkoj je pokazalo da se upotrebom ovog enzima upala može smanjiti i do 50% kod postoperativnih pacijenata. Pacijenti koji su uzimali serapeptazu imali su smanjeni stepen bola u poređenju sa kontrolnom grupom, a do 10. dana uzimanja ovog enzima bol je skoro potpuno nestao.

Dr. Viton – Serrapeptaza su kapsule na bazi ovog prirodnog enzima koji može da konzumira svako bez obzira na starosnu granicu.

Za jednostavne korake do posla tamo gde će dan teći kao „podmazan“ uzmite dr. Viton – Serrapeptaza odmah! Uživanje u poslu nikada nije bilo lakše.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)