Obrišite mrlje od sunca poput gumice

Svaki put kad se pogledate u ogledalo, zapitate se zašto ste se sunčali na najjačem suncu u 3 sata popodne? Ali tada vam je bilo najvažnije da budete preplanuli i zato danas porez plaća vaše lice.

Tamne sunčane mrlje, neujednačen ten, viseća koža i bezbroj sitnih niti na njoj i neke duboke bore – sve vam podjednako zadaje glavobolju i smanjuje samopouzdanje. Pitate se postoji li nešto što može izbrisati sve ove posledice vašeg neodgovornog sunčanja? Odmah ćemo vas obradovati da postoji!

Ali pre nego što otkrijemo čudotvorni sastojak, morate naučiti da je oštećenje kože od sunca neprekidan proces. Oštećenja na suncu ne povezujte samo sa direktnim izlaganjem suncu (poput sunčanja u dvorištu, na plaži, kraj bazena), već sa ukupnim izlaganjem suncu ili UV zračenju.

I kada idete na posao, i kada šetate i kada sedite u dvorištu i pijete kafu, rizikujete oštećenje od sunca, ali samo ako je vaša koža bez SPF faktora. U prevodu, vaše lice i dalje trpi štetu ako ga ostavite bez zaštite.

Obećajte sebi da neće proći dan bez primene SPF faktora, dovoljno je 30, ali važno je da se radi o proizvodu širokog spektra – na etiketi proizvoda obično je naznačen širokim spektrom, što znači da vas proizvod štiti od UVA , UVB, plavih i infracrvenih zraka.

Sada kada je vaša koža sigurna, pogledajmo šta možete učiniti u vezi sa postojećom štetom.

Prvi i jedini korak: Počnite da primenjujete serum sa vitaminom C!

SMANJUJE BORE

Bore na vašem licu nastale su zbog oštećenja DNK izazvanog direktno UVB zracima i oksidativnog stresa izazvanog UVA zracima i plavom svetlošću. Slobodni radikali napadaju zdrave ćelije kože, ali takođe razgrađuju kolagen i elastin, koji su ključni za glatku i punu kožu.

Kako vitamin C deluje: Kao jedan od najmoćnijih antioksidanata, vitamin C uspešno neutrališe slobodne radikale. Plus, stimuliše proizvodnju kolagena koji je neophodan za izravnavanje i popunjavanje bora. Što ga redovnije koristite, to je veći efekat.

BELI TAMNE MRLJE

Hiperpigmentaciju uzrokuju povećane doze melanina – prirodnog pigmenta koji definiše ten. Melanin se izlučuje u petoj brzini kada je koža izložena UV zračenju i zato nastaju te sunčane pege i melazma.

Kako vitamin C deluje: Direktno utiče na proizvodnju melanina i na taj način sprečava pigmentaciju. Ali kada ga primenite dovoljno dugo, počeće da beli postojeće mrlje od sunca, ožiljke od akni, crvenilo (izazvano upalom ili oštećenim krvnim sudovima) i potpuno će vam ujednačiti ten. Vitamin C ima moć regeneracije onih područja koja su pretrpela opekotine od sunca i koja se razlikuju od druge površine kože – region deluje tanji, zategnutiji i crveniji.

Ovo nije kraj efekta vitamina C!

Uloga vitamina C nije ograničena na popravljanje oštećenja od sunca, imajte na umu da takođe nudi zaštitu od UV zračenja i pruža konstantan nalet hidratacije kože, održavajući je svežom i sjajnom bez obzira na vremenske prilike napolju. On je vaš spas u teškim danima kada vam se vidi umor. Nudi stalnu zaštitu od slobodnih radikala koji su najaktivniji tokom dana, nevezano za sunčevu svetlost.

Sve su ovo pogodnosti Dr. Viton C seruma, čak i više od toga, jer sadrži još dva ključna sastojka koja su posebno važni za dame koje se suočavaju sa oštećenjima od sunca.

Radi se o vitaminu E koji je u kombinaciji sa vitaminom C moćan savez koji deluje na foto-oštećenja. Oba deluju na slobodne radikale, ali svaki sprečava UV oštećenja.

Retinol je guma za uklanjanje bora u kozmetičkoj industriji, a uz to stimuliše proizvodnju kolagena, u kombinaciji sa vitaminom C doza kolagena će biti mnogo veća.

Dr. Viton C serum sadrži visoku koncentraciju vitamina C i što je još važnije, celu formulu čine dovoljno mali molekuli koji brzo i duboko prodiru u sve slojeve kože, što je veoma važno, jer UV zraci oštećuju na svakom nivou.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)