Leto je i imate akne? Problem je privremen, ali ovo rešenje je trajno!

Kako temperature rastu, kod dama raste želja za fit telom, ali i za blistavom i sjajnom kožom. Ako je o prvom trebalo razmišljati zimi, za drugo danas postoji rešenje. Nastavite čitati, obećavamo stvarne rezultate.

Problem sa aknama i miteserima kod onih koji imaju hronični problem kože pogoršava se u ovo doba godine. Ali čak i oni koji se mogu pohvaliti čistom kožom iznenada se probude sa sitnim, neobjašnjivim prištićima.

Koji je razlog ove promene?

Prvi uzrok je visoka temperatura, kaže Mona Gohara, profesorka na Univerzitetu Jejl. Kad je napolju vruće, znojite se više. Znoj na licu se meša sa svom nečistoćom koja se lepi na koži, a kada mu dodate šminku, nesumnjivo ćete dobiti pore pune do vrha. Začepljene pore su idealno okruženje za rast bakterija koje uzrokuju akne.

Toplota i vlaga su samo jedna polovina problema, a druga polovina ste vi. Generalno, leti ljudi češće dodiruju lice. Od početka znoj izaziva svrab. Drugo, toplota topi šminku, pa je u žurbi korigujemo prstima ili stavimo drugi sloj pudera da matira sjaj – ne ide u korist porama. Konačno, mnogi od nas se osvežavaju vlažnim maramicama koje dodatno iritiraju kožu. Sve ove nesvesne promene u ponašanju komplikuju ovaj iznenadni letnji problem.

Manje poznati, ali podjednako snažni uzroci letnjih problema sa kožom je klima – kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Klima crpi vlagu iz vazduha, čineći je izuzetno suvom, naročito ako se duva direktno u lice. Na istom principu upijaju vlagu sa lica, što stimuliše kožu da poveća proizvodnju masti kako bi nadoknadilo suvoću. Rezultat? Ekstra masna koža! Iako koža izgleda dosadno i suvo, pore iz nje tako brzo i intenzivno proizvode masti da se začepe pre nego što mast dođe na površinu kože.

Ako se prepoznate u problemu, presudno je ne reagovati ishitreno. Ne napadajte kožu agresivnim  za akne, jer će je to dodatno iritirati. Imajte na umu da je problem privremen, pa su vam potrebni nežni proizvodi sa prirodnom formulom.

Dr. Viton Oxygen Bubble Mask sadrži mehuriće kiseonika i ima idealan sastav za zatvaranje pora, vraćanje proizvodnje sebuma u ​​normalu, umirivanje i negu kože.

Nanesite deblji sloj i za 15 minuta osetite kako mehurići kiseonika golicaju kožu, bukvalno odčepivši svaku poru. Maska crpi snagu iz jedinstvene kombinacije sledećih sastojaka:

  • Bentonit glina i bambusov ugalj deluju zajedno, uklanjajući čak i najtvrdokornije toksine i nečistoće iz pora kože.
  • Ekstrakt nara je moćan antioksidans koji deluje regenerativno.
  • Ekstrakti pomorandže i limuna aktiviraju kolagen i odbijaju slobodne radikale koji stare kožu. Oni su takođe odgovorni za svežinu kože.
  • Esencijalno ulje bergamota je presudno za problem akni, jer umanjuje pore i ne ostavlja mesta za punjenje nečistoćama. Na taj način se rizik od akni minimizira.
  • Aloe Vera je prisutna da deluje antibakterijski, umiruje i hidrira kožu.
  • Esencijalno ulje eukaliptusa revitalizovaće kožu poboljšanjem njene cirkulacije.

Dr. Viton Oxygen Bubble Mask je kiseonik koji koži treba da udiše u uslovima kada spoljni faktori pokušavaju da je uguše. Naručite ga i provedite leto bez akni i uz minimalnu šminku.

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/oxygen-bubble-mask/

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)