Kreme samo prikrivaju celulit, ovo vam treba da biste ga zauvek sagoreli!

Mršavite, ali i dalje imate problem sa celulitom. Ne morate da sednete da bi celulit postao vidljiv na nogama i zadnjici. Teško ti je kada pomisliš da ćeš i ovo leto provesti u farmerkama.

Ne očajavajte, slobodno se rešite viška garderobe jer imamo rešenje kako da dobijete bitku protiv celulita.

Da li  bi vam bilo lakše kada bismo vam rekli da 85% žena ima celulit?

Celulit je termin kojim se opisuje kozmetički problem na određenim delovima kože, koja nije glatka, kao da sadrži grudvice/rupice nastale usled masnih naslaga uskladištenim neposredno ispod površine kože. Veruje se da rupice uzrokuju toksini, masti i tečnosti koje se zadržavaju ispod površine kože i uzrokuju da vlaknasta tkiva postanu tvrda.

Nedavna istraživanja su ispitivala koliko CLA – konjugovana linolenska kiselina, o kojoj možda, prvi put čujete, utiče na masne naslage i celulit. CLA je transmasna kiselina koja je prirodno prisutna u mesu i mlečnim proizvodima.

Nedavna klinička studija sprovedena u Kini analizirala je 63 gojazna ispitanika koji su nasumično koristili CLA (3,4 gr.) ili placebo (ulje za jelo) dodato mleku i mlečnim proizvodima svakog dana tokom 12 meseci. Rezultati su pokazali da su ispitanici koji su (nesvesno) koristili CLA, izgubili težinu u proseku za 0,7kg, indeks telesne mase (BMI) za 0,31 kg/m2, telesnu masnoću za 0,58 kg i procenat masti za 0,6%.

Studija je zaključila da je CLA, kao dodatak ishrani u dozi od 3, 4 gr, značajno smanjuje telesnu težinu, BMI, procenat masti, potkožne masne naslage i obim struka i kukova za 12 nedelja.

Druga studija sugeriše da CLA utiče na supstancu u telu koja se naziva lipoprotein lipaza, enzim koji je uključen u skladištenje masti u telu. Ista studija potvrđuje da CLA pomaže telu da koristi raspoložive masti za energiju, što znači da CLA ne samo da inhibira skladištenje masti već i poboljšava sagorevanje masti.

CLA je efikasan anticelulitni tretman

U studiji objavljenoj u časopisu “Advances in Therapy Journal“  60 žena je koristilo CLA tokom perioda od 60 dana i 75% njih je značajno poboljšalo izgled kože, njenu elastičnost i smanjilo obim butina u proseku za 0,88 inča. Studije su pokazale da je dokazano da CLA sagoreva celulit i zaglađuje kožu.

Kako tačno CLA deluje na celulit?

Stručnjaci veruju da su za  ovu akciju zaslužna snažna antioksidativna svojstva CLA koja pomažu telu da se oslobodi  toksina – drugim rečima, CLA sprečava nakupljanje toksina, masti i tečnosti ispod kože zbog kojih vlaknasto tkivo postaje tvrdo i neravno.

Način dobijanja bitke protiv celulita

Kako biste se rešili celulita zbog kog vas je sramota da se svučete i na +50 C uradite sledeće:

  • Fizička aktivnost je odličan stimulans za limfni sistem koji pomaže telu da se reši toksina.
  • Masaža pomaže opuštanju mišićnih vlakana i podstiče cirkulaciju krvi u njima, pomažući telu da se reši toksina.
  • Podstičite proizvodnju kolagena koji zateže kožu konzumirajući hranu kao što je krastavac, celer i crna maslina.
  • Povećajte unos antioksidanata koristeći Dr. Viton CLA, jer konjugovanu linolensku kiselinu ne možete uneti u dovoljnoj količini putem hrane.

Dr. Viton CLA najmoćniji sagorevač celulita!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)