Konstantno imate bolove u zglobovima? Ne više!

Niko ne posvećuje dovoljno pažnje ishrani zglobova. Većina nas hrani kosti tako što konzumira kalcijum, magnezijum, a o zglobovima ne vodi računa.

Pokretljivost vam se smanjuje, posećujete banje, idete na fizikalnu terapiju, uzimate lekove protiv bolova i nema poboljšanja. Trajno oštećenje zglobova može dovesti do operacije.

Kako godine prolaze, zglobovi više nisu kao nekada. Naše telo prestaje da regeneriše hrskavicu od trenutka kada kosti prestanu da rastu, a to je u našim tinejdžerskim godinama.

Oštećenje hrskavice nastaje od preopterećenja zglobova. Hrskavica je najopterećeniji deo tela i ne obnavlja se sam, što je veliki problem.

Stanje se može pogoršati samo ako ništa ne učinimo, a posledice mogu biti fatalni deformitet i upale zglobova, oštećenje kostiju, ligamenata, tetiva i uporna bol.

Evo šta možete učiniti: Kako naše telo ne može da regeneriše hrskavicu u zglobovima nakon određenog doba, moramo ga redovno hraniti putem suplemenata.

Dr.Viton MOVENS je formula za potpunu regeneraciju zglobova, koja sadrži najkorisnije i najefikasnije sastojke u idealnoj razmeri, i to:

  • Glukozamin
  • hondroitin
  • Kolagen
  • Hijaluronska kiselina,
  • MSM
  • Vitamin C i vitamin D3 

Probajte već danas!

Dr. Viton – Movens tablete možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krem/

Dr. Viton – Movens tablete možete kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)