Da li ste “secnuli” kičmu? Ne tražite rešenje na raznim mestima, ova krema je dovoljna!

Svima nam se dogodilo da iznenada osetimo bol u leđima ili kolenima. Svaka osoba ima predispoziciju da se suoči sa takvom nelagodom, bez obzira na starost. Jedan pogrešan korak, preopterećenje torbama za kupovinu ili iznenadno podizanje teškog tereta, i evo vas “vezanih“ za krevet.

Pre nego što požurite sa analgeticima, znajte da u prirodi postoji jednako moćan analgetik. Možda nikada niste čuli da pčelinji otrov, čiji je naučni izraz apitoksin, značajno smanjuje bol ove vrste.

Pčelinji otrov ima do 50 puta jače dejstvo od novokaina, koji se inače smatra snažnim analgetikom. Pokazalo se da njegovi inače prirodno toksični peptidi, apamin i adolapin smanjuju bol.

Osmonedeljno istraživanje na 120 pacijenata sa reumatoidnim artritisom pokazalo je da akupunktura pčelinjim otrovom, koja je uključivala 5 do 15 uboda pčela svaki drugi dan, ublažava simptome, kao i tradicionalni lekovi za ovu bolest.

Druga studija, koja je obuhvatila 100 ljudi sa reumatoidnim artritisom, poboljšala je stanje kada su kombinovali terapiju uboda pčela i lekove nego kada su koristili samo lekove.

Da nas ne biste pogrešno razumeli, ne teramo vas da tražite pčelu koja će vas ubosti na bolno mesto, imamo daleko bolje rešenje.

Da li ste ikada čuli za kremu protiv bolova Dr. Viton MOVENS? Proizvod koji svaka porodica treba da ima kod kuće, jer bol dolazi bez upozorenja.

Poseban je po tome što se njegova formula zasniva upravo na pčelinjem otrovu i po tome što trenutno locira bol i smanjuje ga. Šta više čovek može da poželi?

Krema MOVENS će vam pružiti oslobađajući osećaj ustajanja iz kreveta bez napora.

Formula snagu crpi iz prirode, u sastavu MOVENS-a pored pčelinjeg otrova naći ćete: arniku, bosveliju, đavolju kandžu, vitamin B6, aloe veru, mentol, kamfor, hondroitin, glukozamin, vitamin E.

Ovo je dokaz da vam ova jedinstvena krema može samo pomoći, ali ni na koji način ne može pogoršati stanje leđa, kolena ili bolnih i otečenih zglobova, kao što to može učiniti laik koji popravlja kičmu.

Stoga utrljajte kremu Dr. Viton MOVENS na bolno mesto kružnim pokretima, potpuno nežno bez pritiskanja. Ostavite da se krema upije u kožu, jer formula ima sposobnost dubokog prodiranja. Bol će ubrzo početi da se smanjuje, a efekat će biti dugotrajan.

Ponovite postupak jednom dnevno ili češće ako je potrebno i nabavite Dr. Viton MOVENS kremu za sebe, roditelje i prijatelje.

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)