Otekle su vam noge, ni jedne cipele vam ne odgovaraju? Priroda vam nudi brzo i efikasno rešenje!

Otičete kao bumbar, naročito noge i stopala, a dlanovi često nabreknu. Da li je od vrućine ili vam ste bolesni, ni sami ne znate.

Beli prsti su prepoznatljivi na mestima koja pritisnete, koža vam je zategnuta, a kada dođete kući, na nogama su vam uklesane trake sandala koje ste nosili tog dana.

I da ste bosi za vas je isto, teško da možete nagaziti, vaš korak je težak i krajnje neprijatan. Jedva čekate da noge stavite na jastuk, a da možete, držali biste ih u lavoru sa vodom sve vreme.

Da li će vam biti teško da poverujete da samo primenom Dr. Viton – MOVENS kreme da ćete uspeti da rešite svoj problem? Oni koji su ovoj kremi dali šansu, nemaju problema ni leti ni zimi.

Da biste smanjili otok na nogama, kolenima, stopalima, rukama, zapravo morate da stimulišete cirkulaciju, a upravo na ovaj način deluje ova krema.

Oticanje ekstremiteta nastaje kao posledica zadržavanja vode ako dugo sedite ili stojite u istom položaju, ako se prejedate slanom hranom, ako imate višak kilograma. Nema trudnice kojoj ne otiču noge, naročito leti, a pate i ljudi koji uzimaju terapiju za visok krvni pritisak, oni koji uzimaju antidepresive i pilule za kontracepciju.

Problem se dodatno komplikuje leti, jer se telo intenzivno znoji kako bi smanjilo unutrašnju temperaturu, ali na taj način gubi vodu. Kada telo izgubi vodu znojem, očajnički pokušava da zadrži ono što je ostalo. U isto vreme, krvni sudovi i kapilari se šire, ostavljajući više vode zarobljeno između tkiva.

Bez obzira kojoj kategoriji pripadate i bez obzira šta tačno izaziva oticanje nogu ili ruku, dobro je znati da je Dr. Viton – MOVENS krema potpuno prirodan i siguran preparat koji vam može samo pomoći, ali vam ne šteti.

Oticanje ekstremiteta nije ozbiljno stanje za koje bi se trebalo mnogo brinuti, ali ni u kom slučaju to ne treba potceniti. Ako često natičete, a postoji bol, crvenilo i mesto je bukvalno pekuće i vrelo, onda stanje može biti ozbiljnije i može biti povezano sa disfunkcijom srca, bubrega ili jetre.

Sledeći put kad nateknete, nanesite Dr. Viton – MOVENS kremu, sačekajte malo i vidite da li postoji poboljšanje. Nesumnjivo će ga biti, jer je njegova formula napravljena od pažljivo odabranih sastojaka, poput pčelinjeg otrova, arnike, aloe vere, đavolje kandže i plus je dodat vitamin B6 koji će smiriti čak i one pulsirajuće senzacije kada se otok prenaglasi.

Arnika deluje direktno na perifernu cirkulaciju, ali će istovremeno izbrisati umor iz kostiju i mišića. Đavolja kandža povlači otok i takođe poboljšava cirkulaciju i obezbeđuje glatko i lako hodanje.

U slučaju da je otok posledica blage infekcije i praćen je tupim bolom, postoji aloe vera i pčelinji otrov koji smiruju upalu i brišu bol.

Obezbedite lagana stopala. Korake kao da gazite po oblacima. Nabavite svoju Dr. Viton – MOVENS kremu i ne zaboravite da je ponesete na odmor.

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)