Kako serapeptaza može da smiri vaše simptome alergije

Povećana vam je bistra sekrecija iz nosa, kijate, suze vam oči i svrbe i imate crvenilo na kapcima … Iako su alergije na polen povezane sa prolećem simptome možete da imate i ranije.

Pojedine biljke specifične za određena područja mogu početi da cvetaju mnogo pre početka proleća, pa breza, čempres, lešnik počinju da cvetaju krajem februara i početkom marta, sa izuzetno visokim koncentracijama polena i izazivanjem alergijskih simptoma kod osetljivih osoba. Period cvetanja trava izuzetno je dug i traje od aprila do septembra, a najviše koncentracije polena beleže se obično u maju.

Postoji način za smirivanje simptoma i smanjenje alergijskog odgovora tela kada su u pitanju sezonske alergije.

Jedna kapsula dnevno od prirodnog enzima Dr. Viton – Serrapeptase je VAŠE REŠENJE!

Pravovremenim i kontinuiranim uzimanjem Dr. Viton – Serrapeptase mogu da se ublaže simptomi prolećne alergije, spreči pojačano izlučivanje nosa i ublaži upala.

Pokazalo se da serapeptaza pomaže u razgradnji sluzi što pozitivno utiče na hronični rinitis i sezonske alergije.

Klinička studija Odeljenja za otolaringologiju Univerziteta u Japanu na ljudima sa hroničnim sinusitisom pokazala je da upotreba enzima serapeptaze poboljšava viskoznost i elastičnost nosne sluznice, što ublažava alergijske simptome i smanjuje akutnu upalu. Istovremeno, serapeptaza smanjuje količinu sluzi iz nosa, odnosno konstantno curenje iz nosa, kao i stalno slivanje sekreta ka grlu.

Alergija na polen ili alergijski rinitis je najčešći oblik alergije i pogađa svaku desetu osobu. Ne dozvolite da vam to poremeti dnevnu rutinu.

Počnite danas jednom kapsulom dnevno Dr. Viton – Serrapeptase i ublažite simptome prolećnih alergija!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)