Kako se rešiti bolnih zglobova

Bolni zglobovi, peckanje u kolenu, oštar bol od ramena do lakta često su zanemareni simptomi koje verovatno pripisujete normalnom starenju sa kojim morate naučiti da živite, ali to je daleko od istine.

Ovo je sve češće rezultat stresnog načina života i nedovoljnog unosa supstanci koje su ključne za pravilno funkcionisanje i kostiju i zglobova.

Ubrzani način života često oduzima vreme, tako da vam ostaje malo vremena za brigu o pravilnoj ishrani. Čak i ako se toga pridržavate, vežbate i ako ste fizički aktivni, upravljate stresom, i dalje imate bolove u zglobovima i oticanje. Delimično se može reći da je ovo normalan tok starenja, da se zglobovi i hrskavice vremenom troše, ali ne smete dozvoliti da bolovi u zglobovima negativno utiču na vaš kvalitet svakodnevnog života.

Samo jedna tableta dnevno Dr. Viton-MOVENS vas odvaja od lakoće kretanja

Ako ste barem jednom iskusili bilo kakav bol u zglobovima, znate koliko to može biti neprijatno i koliko ometa vaše normalne svakodnevne aktivnosti. Uzroci bolova mogu biti brojni i specifični za svakog pojedinca, u zavisnosti od načina života, profesije, pola. Razlog može biti dugo stajanje na nogama, neaktivan životni stil, duga vožnja automobilom …

Pomoću dodataka ishrani možete sebi pomoći da živite život kakav želite, bez bolova, umora i za postizanje ciljeva i uspeha u životu.

Dr. Viton-MOVENS tablete su kombinacija neophodnih sastojaka koji će vam olakšati svaki korak.

HONDROITIN SULFAT je prirodni sastojak hrskavice koji štiti zglobove, stvarajući neophodnu sinovijalnu tečnost u zglobovima.

  • VITAMIN D3 omogućava apsorpciju i upotrebu kalcijuma za kosti, održavajući ih jakim i zdravim.
  • HIJALURONSKA KISELINA je sastavni deo sinovijalne membrane koja oblaže i podmazuje svaki zglob, omogućavajući glatko i lako kretanje. Nalazi se u svakoj strukturi kostiju, zglobova, vezivnog tkiva i hrskavice.

D-glukozamin je uključen u izgradnju hrskavice, presudan je za vezivno tkivo i pruža zaštitu i regeneraciju zglobova.

VITAMIN C pomaže u stvaranju dovoljno kolagena bez kojeg nema normalne funkcije kostiju, zglobova i hrskavice.

Kolagen je glavna komponenta proteina kože, kostiju i hrskavice i čini 80% ukupnih proteina kostiju. Kolagen povezuje kožu sa strukturom ispod nje i obavija mišiće nekih mišićnih grupa.

Dr. Viton-MOVENS tablete prava su kombinacija aktivnih sastojaka koji će telu i zglobovima pružiti fleksibilnost, pokretljivost i pouzdanu zaštitu od kolapsa.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)