Da li želite da se rešite otečenih i bolnih zglobova? Evo kako!

Da li osećate nelagodnost u zglobovima u poslednje vreme? Izgleda kao otok i utrnulost, tako da ne možete da se krećete s intenzitetom i na način na koji ste to činili ranije. Iako fizički, ovaj problem definitivno utiče na vašu psihu, čini vas nervoznim, nemoćnim i očajnim u nameri da nastavite da živite bez bola i ograničenja.

Da li znate da možete lako i jednostavno rešiti svoj problem?

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Kombinovanje nekoliko ključnih prirodnih sastojaka koji podržavaju zdravlje zglobova pomoći će vam da smanjite bol, ali i da unesete sastojke neophodne za održavanje i očuvanje zglobova.

Dr. Viton-MOVENS tablete sadrže hondroitin sulfat, D-glukozamin sulfat, MSM, hijaluronsku kiselinu, kolagen, kao i vitamine C i D3. Za neke od njih možete čuti prvi put, ali nauka je precizno dokazala zašto su svi odlična podrška i pomoć za vaše zglobove.

KAKO DR.VITON-MOVENS TABLETE SMANJUJU BOL U ZGLOBOVIMA I ISHRANJUJU IH U ISTO VREME?

D-glukozamin sulfat je sastojak koji je osnova za održavanje zdravlja zglobova i koji doprinosi stvaranju i regeneraciji hrskavice u samom zglobu. Ima prirodno antiinflamatorno dejstvo i preporučuje se kod osteoartritisa, degenerativnih oboljenja zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena i kukova, kao i viličnog zgloba.

Hondroitin sulfat ima moć da uspori opadanje hrskavice i tako smanji simptome kod ljudi sa osteoartritisom. Na taj način smanjuje i smiruje bol i omogućava nesmetano i slobodno kretanje.

MSM je prirodna hrana za zglobove, koja sprečava i smanjuje otok koji se može pojaviti oko zglobova.

Hijaluronska kiselina je baza koja održava zglobove i pomaže vam u kretanju. Bez njene dovoljne količine smanjuje se sama funkcija bilo kog zgloba.

Kolagen je sastojak koji se tokom godina prirodno smanjuje u telu i treba ga pravilno nadoknaditi da bi održavao hrskavicu i zglobove. Bez kolagena, ceo mišićno-skeletni sistem gubi elastičnost, čvrstoću, postaje opušten i može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti tela.

Vitamini C i D3 igraju važnu ulogu u zdravlju zglobova. Vitamin C zajedno sa kolagenom obezbeđuje dobru strukturu hrskavice i krvnih sudova (kapilara) koji postaju jači i otporniji. Vitamin D3 je važan za održavanje nivoa kalcijuma i magnezijuma, koji održavaju kosti, putem kojih zglobovi zapravo dobijaju sve hranljive materije potrebne za njihovo nesmetano funkcionisanje.

Ublažite svoj bol, vratite pokretljivost!

Dr. Viton – Movens, vaša tajnu bezbolnog kretanja!

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)