Da li želite da se rešite otečenih i bolnih zglobova? Evo kako!

Da li osećate nelagodnost u zglobovima u poslednje vreme? Izgleda kao otok i utrnulost, tako da ne možete da se krećete s intenzitetom i na način na koji ste to činili ranije. Iako fizički, ovaj problem definitivno utiče na vašu psihu, čini vas nervoznim, nemoćnim i očajnim u nameri da nastavite da živite bez bola i ograničenja.

Da li znate da možete lako i jednostavno rešiti svoj problem?

Kombinovanje nekoliko ključnih prirodnih sastojaka koji podržavaju zdravlje zglobova pomoći će vam da smanjite bol, ali i da unesete sastojke neophodne za održavanje i očuvanje zglobova.

Dr. Viton-MOVENS tablete sadrže hondroitin sulfat, D-glukozamin sulfat, MSM, hijaluronsku kiselinu, kolagen, kao i vitamine C i D3. Za neke od njih možete čuti prvi put, ali nauka je precizno dokazala zašto su svi odlična podrška i pomoć za vaše zglobove.

KAKO DR.VITON-MOVENS TABLETE SMANJUJU BOL U ZGLOBOVIMA I ISHRANJUJU IH U ISTO VREME?

D-glukozamin sulfat je sastojak koji je osnova za održavanje zdravlja zglobova i koji doprinosi stvaranju i regeneraciji hrskavice u samom zglobu. Ima prirodno antiinflamatorno dejstvo i preporučuje se kod osteoartritisa, degenerativnih oboljenja zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena i kukova, kao i viličnog zgloba.

Hondroitin sulfat ima moć da uspori opadanje hrskavice i tako smanji simptome kod ljudi sa osteoartritisom. Na taj način smanjuje i smiruje bol i omogućava nesmetano i slobodno kretanje.

MSM je prirodna hrana za zglobove, koja sprečava i smanjuje otok koji se može pojaviti oko zglobova.

Hijaluronska kiselina je baza koja održava zglobove i pomaže vam u kretanju. Bez njene dovoljne količine smanjuje se sama funkcija bilo kog zgloba.

Kolagen je sastojak koji se tokom godina prirodno smanjuje u telu i treba ga pravilno nadoknaditi da bi održavao hrskavicu i zglobove. Bez kolagena, ceo mišićno-skeletni sistem gubi elastičnost, čvrstoću, postaje opušten i može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti tela.

Vitamini C i D3 igraju važnu ulogu u zdravlju zglobova. Vitamin C zajedno sa kolagenom obezbeđuje dobru strukturu hrskavice i krvnih sudova (kapilara) koji postaju jači i otporniji. Vitamin D3 je važan za održavanje nivoa kalcijuma i magnezijuma, koji održavaju kosti, putem kojih zglobovi zapravo dobijaju sve hranljive materije potrebne za njihovo nesmetano funkcionisanje.

Ublažite svoj bol, vratite pokretljivost!

Dr. Viton – Movens, vaša tajnu bezbolnog kretanja!

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)