Kako se osloboditi bolova u laktu?

Iz nekog neobjašnjivog razloga na bolove u kolenu ili struku reagujemo drugačije nego na bolove u laktovima. Bol u laktu pripisujemo promenljivom vremenu, a pošto to ne ugrožava našu pokretljivost, uvek može da sačeka, zar ne?

Ali kada bolne senzacije postanu pulsirajući alarmi koji vas probude usred noći i ugroze vaše svakodnevne fizičke obaveze, neće vam trebati nagovor da biste reagovali.

Prvo da vidimo šta je uzrokovalo bol? U osnovi su tetive i hrskavice zgloba bile pod velikim pritiskom, što je dovelo do otoka i bola.

Ako ste stariji, dovoljan je i mali pritisak prilikom nošenja tereta. Međutim, rizik od povrede lakta i bola veći je kod sportista i fizičkih radnika čije tetive i hrskavica svakodnevno trpe pritisak.

Međutim, vaš odrasli i profesionalni status je potpuno nebitan, jer bolovi u laktovima mogu biti posledica upale, infekcije ili oštećenja zglobova (artroza) i mogu se dogoditi bilo kome.

Ako je, nakon prestanka aktivnosti za koju sumnjate da vam je donela bol, odmora i hlađenja bolnog mesta, situacija nepromenjena, vreme je za sledeći korak ili Dr. Viton MOVENS tablete.

Aktivni sastojci, 7 na broju, pomoći će vam kod bolova, ali što je još važnije, zglob će u budućnosti učiniti otpornijim. Bol će značajno smanjiti nakon 7 dana redovne konzumacije Dr. Viton MOVENS tableta, a potrebna vam je samo 1 tableta dnevno. Očekujte dobre rezultate i jačanje tetiva i hrskavice nakon mesec dana. Posle dva meseca bilo bi dobro uključiti vežbe za ubrzavanje jačanja oštećenog tkiva.

Zašto baš Dr. Viton MOVENS tablete? Pre nego što požurite sa zaključkom da je ovo samo još jedna reklama, pročitajte detaljno zašto je svaki sastojak uključen u formulu i kako deluje:

Glukozamin za zaštitu i regeneraciju

Glukozamin je gradivni blok hrskavice ili tkiva koji štiti zglobove. Uzima se u obliku oralnog dodatka za tretman bolnih stanja izazvanih upalom, povredama ili mogućim propadanjem hrskavice (osteoartritis i reumatoidni artritis).

Kolagen za amortizaciju pritiska na zglobove

Kao sastavni deo hrskavice, kada se uzima oralno, u njoj se akumulira kako bi je zaštitio i ojačao, ali i podstakao regeneraciju.

Hondroitin za usporavanje oštećenja hrskavice

Sam hondroitin je prisutan u hrskavici, ali nije dovoljan da je zaštiti. Zbog toga je uključen u dodatak koji će pomoći glukozaminu da regeneriše oštećenu hrskavicu usporavajući ceo proces.

Hijaluronska kiselina za podmazivanje i smanjenje otoka

Zamislite lubrikant prisutan u hrskavici zgloba i sinovijalnoj tečnosti. Održava viskoznost zglobne tečnosti, drugim rečima – podmazuje zglob. U slučaju upale, njegova količina se smanjuje, čime se povećava rizik od ozbiljnih oštećenja zglobova. Zbog toga se konzumira u gotovom obliku, kako bi stimulisao hondrocite, ćelije hrskavice i kako bi samostalno proizveo hijaluronsku kiselinu. Na ovom principu dolazi do smanjenja otoka.

MSM (metilsulfonilmetan) za smanjenje bola i otoka

Supstanca koja je prirodno prisutna u zelenim biljkama, životinjama i ljudima. Smatra se prirodnim analgetikom, ali pored bolova deluje i na otok.

Vitamin C za sintezu kolagena

Ključna funkcija vitamina C je sinteza kolagena, čime indirektno održava strukturu tetiva, hrskavice i krvnih sudova, čineći ih otpornim i jakim.

Vitamin D3 za održavanje zdravlja zglobova

Hrana za kosti u svakom smislu, bez nje je nemoguć normalan rast i razvoj. Međutim, podjednako je važna njegova zaštitna funkcija hrskavice i tetiva, ne samo od fizičke traume već i od niza bolesti.

Više je nego očigledno da formula Dr. Viton MOVENS tablete su značajne za niz bolova, otoka i upala u zglobovima i mišićima.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)