Kako doći do letnje destinacije bez ukočenih vrata i ramena?

Ako ste mislili da samo opekotine od sunca mogu da vam pokvare odmor, podsetićemo vas na bolove u mišićima koje malo ko od nas predvidi, a one su gotovo neizbežne.

Dugo putovanje, bilo automobilom ili autobusom, donosi bol i / ili ukočenost u vratu, ramenima, leđima, kolenima. Iz vozila sa bolom izlaze svi, i vozači i putnici, a čini se da najviše pate majke čija deca, umesto sedišta, više vole njihovo krilo.

Bolu ovde nije kraj! Sama povezanost sa prirodom, posebno u prvih nekoliko dana odmora, jednako je jak uzrok preopterećenja mišića što rezultira upalom.

Prekomerno plivanje posle cele godine ležanja, dodajte još jedan plus za Covid-19? Da li ste celi dan trčali za decom na plaži i animirali ih u vodi? Zahvaljujući kamenju, dežurali ste celu noć zbog pulsirajućih stopala.

Odmor proveden sa bolom nije odmor! Da ne biste ovako doživeli odmor koji ste toliko dugo čekali, obezbedite sebi rešenje na vreme.

Kada pravite listu za kupovinu pre odmora, u odeljak o obaveznim lekovima dodajte Dr. Viton MOVENS kremu. Nanesite na bolno mesto i posle nekog vremena spremni ste da se svom snagom vratite u letnju avanturu.

Da, upravo tako funkcioniše ovaj jedinstveni proizvod za koji je svaki bol rešiv izazov. Njegov analgetički efekat je jak kao i analgetik za kojim ste posegnuli. Ali Dr. Viton MOVENS krema ni na koji način neće uznemiriti vaš stomak ili želudac koji su pod stresom zbog klimatskih promena, vode i hrane.

U srcu formule Dr. Viton MOVENS nalazi se pčelinji otrov koji trenutno locira bol i smiruje je. Delovanje ovog moćnog prirodnog analgetika podržavaju arnika, bosvelija, đavolja kandža, vitamin B6, aloe vera, mentol, kamfor, hondroitin, glukozamin, vitamin E.

Arnika deluje protivupalno, ali ne samo na bol, već i poboljšava perifernu cirkulaciju, što će eliminisati zamor mišića na kraju dana.

Aloja Vera daje dvostruki udarac, smanjuje bol u bilo kom zglobu ili mišiću i sprečava razvoj upale.

Đavolja kandža će smiriti svako oticanje, a poboljšanjem cirkulacije obezbediće izvrsnu pokretljivost.

Vitamin B6 će smanjiti ukupnu napetost mišića, dajući mišićima volju da se vrate u stari ritam.

Ako malo razmislite, Dr. Viton MOVENS je jednako važan kao i SPF faktor. Koristi se samo po potrebi, ali je obavezan za prijatan odmor bez bolova.

Movens Krema protiv bolova se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/movens-krema/

Movens Krema protiv bolova se može kupiti u Lilly drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)