Kako hijaluron hidrira kožu na vašem licu

Verovatno ste mnogo puta čuli da hijaluronska kiselina čini da izgledate mlađe i lepše. Ali koliko zaista znate o tome, kako se koristi i zašto je tako dobar za vaše lice? Saznajte sve!

  • Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina za lice je potpuno prirodna i sigurna supstanca i možete je koristiti za duboku hidrataciju i podmlađivanje lica. Zanimljivo je primetiti da ova supstanca uopšte nije kiselina, već je zapravo polisaharid – glikozaminoglikan. To je dugački lanac molekula ugljenih hidrata koji imaju sposobnost zadržavanja velike količine vode.

  • Zašto je to dobro za lice?

Glavna karakteristika hijaluronske kiseline je sposobnost da obezbedi koži potrebnu vlagu. Uzroci nastanka bora su različiti, ali jedan od glavnih je suva koža i posledice prekomernog izlaganja suncu i UV zracima koji uništavaju kolagenska vlakna i elastičnost kože.

Hijaluron za lice pomaže koži da zadrži vlagu i kolagen i ostane elastična i fleksibilna. Stoga je to neizbežni deo nege lica i svojevrsni izvor mladosti.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum je koncentrat hijaluronske kiseline, dopunjen sa nekoliko drugih sastojaka za duboku hidrataciju i podmlađivanje kože lica.

  • Kako deluje hijaluronska kiselina i zašto ima ova svojstva?

Deluje tako što zadržava veliku količinu tečnosti. Jedan gram hijaluronske kiseline sposoban je da veže šest litara vode.

Iz ovih razloga je odlična za kožu lica jer:

Hidrira suvu i beživotnu kožu. Hijaluron vraća koži vlagu, elastičnost i fleksibilnost.

Smanjuje bore. Brojne kliničke studije pokazale su da preparati na bazi hijaluronske kiseline u ovom području pokazuju vidljive rezultate već za mesec dana, upoređeno sa placebo proizvodima korišćenim u studijama.

Kolagen je takođe važan za lepu kožu bez bora. Odgovoran je za strukturu kože i njene slojeve i zamislite ga kao elastično platno. Kada se elastinska vlakna pocepaju, ona prestaju da se istežu. Isto je i sa vašom kožom. Kada je koža suva i dehidrirana, ova vlakna lakše pucaju i na licu se pojavljuju bore. Tamo gde je koža najtanja je najosetljiviji deo i zato se pojavljuju prve bore oko očiju. Hijaluronska kiselina ima zadatak da hidrira i obnavlja kolagena vlakna i sprečava njihovo razgradnju.

Uza Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum izaberite negovano, sveže i zategnuto lice bez obzira na godine!

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/hyaluronic-acid-serum/

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)