Otkrijte kako da vratite vitalnost kosi, noktima i koži

Šta ako vaša kosa izgubi željeni sjaj i volumen, nokti postanu tanki i lomljivi, a koža počne da pokazuje prve znakove umora i gubitka tonusa, uprkos upotrebi brojnih proizvoda koji obećavaju poboljšanje? Postoji li još jedan razlog ispod „površine“?

Činjenica je da su suva, neelastična koža, lomljivi nokti i kosa bez sjaja signali nedovoljnog unosa hranljivih sastojaka i ogledalo su opšteg zdravlja tela. Kada telu nedostaju esencijalni minerali i vitamini, to se prvo odražava na kvalitet i sjaj tena, ali i na lomljivost i beživotnost kose i noktiju. Koža će brže stareti, kosa će izgubiti volumen i prirodni sjaj, a nokti će početi da se ljušte.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Kako znati koji su najbolji dodaci ishrani za ove probleme? Evropska agencija za bezbednost hrane podržava cink za niz zdravstvenih tvrdnji, uključujući da pomaže u održavanju normalnog zdravlja kose, kože i noktiju. Kada minerala cinka nema u telu, kosa nije zdrava, nokti nisu čvrsti, a koža nije sjajna.

Ali da bi se zablistalo spolja, presudno je dati telu iznutra potrebne hranljive materije, odnosno vitamine i minerale. Vaše telo nije u stanju da skladišti cink, pa je neophodno svakodnevno unositi dovoljno ovog minerala kako bismo zadovoljili dnevne potrebe.

Jedinstvena formula cinka sa vitaminima C i D u svakoj kesici Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 omogućiće vašoj koži, kosi i noktima da dobiju potrebnu dozu „hrane“ koja će stimulisati proizvodnju kolagena, biti podrška vitalnoj funkciji kože i zaštititi je od štetnih efekata slobodnih radikala.

CINK štiti ćelije od oksidativnog stresa i slobodnih radikala i pomaže u održavanju zdrave kože, kose i noktiju.

VITAMIN C je neophodan za proizvodnju kolagena – proteina koji daje oblik i jačinu mnogim tkivima, posebno noktima i kosi. Nedostatak ovog vitamina može prouzrokovati lomljive nokte i njihov spor rast. Istovremeno je važno za zdravlje kose jer smanjuje pucanje vrhova i održava je snažnom i sjajnom.

VITAMIN D kao deo formule Dr. Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 daje kosi elastičnost i sprečava proređivanje. Prekomerni gubitak kose i lomljivost često su povezani sa nedostatkom ovog vitamina.

Kupite ovog saveznika za lepotu već danas – Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 i počnite da blistate iznutra i spolja!

👉 Dr. Viton – Zinc Direct možete poručiti onlajn:
👉 Dr. Viton – Zinc Direct se može kupiti u Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
🚚 Dostava na kućnu adresu brzom poštom