Otkrijte kako da vratite vitalnost kosi, noktima i koži

Šta ako vaša kosa izgubi željeni sjaj i volumen, nokti postanu tanki i lomljivi, a koža počne da pokazuje prve znakove umora i gubitka tonusa, uprkos upotrebi brojnih proizvoda koji obećavaju poboljšanje? Postoji li još jedan razlog ispod „površine“?

Činjenica je da su suva, neelastična koža, lomljivi nokti i kosa bez sjaja signali nedovoljnog unosa hranljivih sastojaka i ogledalo su opšteg zdravlja tela. Kada telu nedostaju esencijalni minerali i vitamini, to se prvo odražava na kvalitet i sjaj tena, ali i na lomljivost i beživotnost kose i noktiju. Koža će brže stareti, kosa će izgubiti volumen i prirodni sjaj, a nokti će početi da se ljušte.

Kako znati koji su najbolji dodaci ishrani za ove probleme? Evropska agencija za bezbednost hrane podržava cink za niz zdravstvenih tvrdnji, uključujući da pomaže u održavanju normalnog zdravlja kose, kože i noktiju. Kada minerala cinka nema u telu, kosa nije zdrava, nokti nisu čvrsti, a koža nije sjajna.

Ali da bi se zablistalo spolja, presudno je dati telu iznutra potrebne hranljive materije, odnosno vitamine i minerale. Vaše telo nije u stanju da skladišti cink, pa je neophodno svakodnevno unositi dovoljno ovog minerala kako bismo zadovoljili dnevne potrebe.

Jedinstvena formula cinka sa vitaminima C i D u svakoj kesici Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 omogućiće vašoj koži, kosi i noktima da dobiju potrebnu dozu „hrane“ koja će stimulisati proizvodnju kolagena, biti podrška vitalnoj funkciji kože i zaštititi je od štetnih efekata slobodnih radikala.

CINK štiti ćelije od oksidativnog stresa i slobodnih radikala i pomaže u održavanju zdrave kože, kose i noktiju.

VITAMIN C je neophodan za proizvodnju kolagena – proteina koji daje oblik i jačinu mnogim tkivima, posebno noktima i kosi. Nedostatak ovog vitamina može prouzrokovati lomljive nokte i njihov spor rast. Istovremeno je važno za zdravlje kose jer smanjuje pucanje vrhova i održava je snažnom i sjajnom.

VITAMIN D kao deo formule Dr. Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 daje kosi elastičnost i sprečava proređivanje. Prekomerni gubitak kose i lomljivost često su povezani sa nedostatkom ovog vitamina.

Kupite ovog saveznika za lepotu već danas – Dr.Viton Cink Direct – Vitamin C + Vitamin D3 i počnite da blistate iznutra i spolja!

? Dr. Viton – Zinc Direct možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Zinc Direct se može kupiti u Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom