Zašto se uvek razbolim pre praznika? Zato što ne pijete zlatni mineral!

Uspeli ste sve, spakovali ste kofer i sada ste spremni za odlazak na dugo očekivani i zasluženi odmor. Ali nos počninje da vam curi iz inata, grlo vas peče i imate blagu groznicu.

Ne verujete koliki ste maler, pitate se kako je moguće da se uvek razbolite pre odmora? Nemojte se uznemiravati, niste jedini i znate mnoge koji su doživeli isto.

Sigurno ste uložili veliki napor da sve završite pre odlaska na godišnji odmor, ali stres sa kojim se vaše telo suočilo otvorilo je vrata za pad imuniteta. Često je samo putovanje, ako je dugo i naporno, razlog da telo tokom leta podlegne mnogim aktivnim virusima.

Najvažnija lekcija koju želimo da zapamtite je sledeća: Kada vaše telo ima naporan tempo i ne dobijate dovoljno hrane i sna, ono automatski postaje sklono sezonskim virusima i prehladama.

Virusi su stalno oko vas, svake sezone aktiviraju različite vrste koje čekaju da vas uhvate zbog slabosti. Dakle, bilo da idete na odmor, zimovanje ili zamišljate vikend ispred televizora, popijte Dr. Viton Zinc Direct – Vitamin C + Vitamin D3 za sprečavanje umora, da se vaš odmor pretvori u bolest.

Ne prihvatate da ste bolesni kada morate da se odmorite. Ne prihvatite slobodan dan za borbu protiv groznice, bolova u kostima ili dijareje.

Čim se osetite slabim i iscrpljenim i svako jutro se borite sami sa sobom da ustanete iz kreveta, sprečite to sa Dr. Viton Zinc Direct – Vitamin C + Vitamin D3, jer će ovaj trio sprečiti virus pre nego što vas napadne.

Oni koji redovno piju Dr. Viton Zinc Direct – Vitamin C + Vitamin D3 imaju jači imunitet i gotovo ne pokazuju nikakvu reakciju na trenutne prehlade, a još manje podležu teškim danima i stresu.

Ali dobra vest je da je Dr. Viton Zinc Direct – Vitamin C + Vitamin D3 takođe ima efekat ublažavanja simptoma kod već obolelih, jer formula podrazumeva direktnu oralnu konzumaciju i direktnu i brzu apsorpciju.

Ako je na listi najtraženijih vitamina protiv virusa i prehlade vitamin C, onda bi po mineralima to trebao biti cink, a u formuli Dr. Viton ima i vitamin D3 koji kontroliše i sprečava respiratorne viruse.

Cink uspeva da skrati trajanje obične prehlade, bar za jedan dan, ali i sprečava bilo kakve komplikacije od bolesti.

Cink je ključan za normalan razvoj i funkciju ćelija koje posreduju u urođenom imunitetu, neutrofilima i NK ćelijama. Na makrofage utiče i nedostatak cinka. Nedostatak cinka utiče na fagocitozu, unutarćelijsko ubijanje i proizvodnju citokina. Nedostatak cinka negativno utiče na rast i funkciju T i B ćelija. Sposobnost cinka da deluje kao antioksidans i da stabilizuje membrane sugeriše da on ima ulogu u sprečavanju povreda slobodnih radikala tokom upalnih procesa.

Da biste izbegli prehladu pre i posle odmora, pijte Dr. Viton Zinc Direct – Vitamin C + Vitamin D3.

Sa Dr. Viton Zinc Direct – Vitamina C + Vitamina D3 prehlada vas nikada vas neće ugristi!

? Dr. Viton – Zinc Direct možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Zinc Direct se može kupiti u Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom