Sezona nazeba sada traje CELE GODINE! Kako se spasiti?

Maramice su tvoj najbolji prijatelj?! Boli te grlo kao da te mačke češu iznutra?! Da li ste umorni od stalnog mučenja, groznice i hladnoće?!

Rešenje ne treba tražiti u antibioticima i sličnim lekovima jer će vam, dok lečite upalu grla, upaliti stomak!

Odgovor je u imunitetu!

Ono što vam je potrebno je jak imunitet koji vam neće dozvoliti da se često razbolijevate, a na nogama ćete preboleti najjači grip! I potrebna vam je kurkuma za jačanje imuniteta!

Poreklom iz jugoistočne Azije, kurkuma ima zlatno-žutu boju i upravo u toj boji se kriju njena lekovitost.

Boja kurkume potiče od moćnog sastojka zvanog kurkumin, koji ima mnoge zdravstvene prednosti.

Kako kurkuma utiče na imunitet?

Kada vežbamo, pod stresom smo, tokom samog procesa sagorevanja hrane, pušenja ili udisanja zagađenog vazduha dolazi do procesa stvaranja slobodnih radikala.

Slobodni radikali su molekuli koji slobodno putuju kroz telo i uništavaju zdrave ćelije za koje se vezuju. Ovaj proces se naziva oksidativni stres. Takav oksidativni stres, kada se javlja stalno i često, doprinosi nastanku preranog starenja i hroničnih bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, dijabetesa, raka.

Jedini lek za slobodne radikale su antioksidansi! I na scenu stupa kurkumin!

Kurkumin ima ulogu imunomodulatora, odnosno efikasno poboljšava imuni odgovor. Kurkumin kao antioksidans neutrališe slobodne radikale, tako da antitela deluju efikasnije na pretnje i formiraju jači i sigurniji imuni odgovor.

Ali ti uvek dolaziš poslednji na red, zar ne?

Od obaveza, briga i svakodnevnog turbulentnog tempa u kojem živimo, nikada nije red da brinete o svom zdravlju. Dakle, zanemarujete sebe, uvek ste na dnu liste prioriteta. I tako potajno dozvoljavate da se slobodni radikali nagomilavaju u vašem telu, nazeb za nazebom, briga po briga, da oslabe vaše telo i iskoriste vaš imunitet kao vreću za udaranje.

Zatim slede visok krvni pritisak i kardiovaskularne bolesti, dijabetes i razne bolesti mozga poput senilnosti i demencije. Još jedna borba koja će vam otežati svakodnevni život i smanjiti kvalitet života.

Neka vaše zdravlje bude vaš prioritet!

Ojačajte svoj imunitet na vreme i ne dozvolite da vam se desi gore navedeni scenario. U tome će vam pomoći upravo San Sebastian Turmeric kapsule! Kurkuma je već dokazan regenerator ćelija i sada je pravo vreme da je uključite u svoju svakodnevnu rutinu. Kao da perete zube, pijete kafu, idete na posao. Neka San Sebastian Kurkuma postane vaš drug u svakodnevnom životu i zajedno pobedite sve neprijatelje, zahvaljujući snažnom imunitetu. Ne zaboravite, neka vam zdravlje bude na prvom mestu!

San Sebastian – Kurkuma (Turmeric) se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-kurkuma-turmeric/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)