Kako Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask čisti kožu?

Da li u poslednje vreme osećate umor i beživotnost kože? Da li imate akne i bubuljice, iako nema razloga za to?

Da li želite da vratite svežinu i elastičnost svojoj koži? Otkrivamo tajnu kako to učiniti, bez odlaska u salone i trošenja dodatnog novca.

Dakle, vreme je za detoksikaciju lica!

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask je maska za lice koja duboko prodire u kožu i čisti je uklanjajući nagomilane toksine u njoj.

Maska je kombinacija dokazanih prirodnih sastojaka koja deluje kao moćan antioksidans, sa efektom obnavljanja i osvežavanja svakog dela kože lica. Rezultat je sjajna, blistava i zdrava koža.

KAKO DELUJE OVA MASKA?

Bambusov ugalj čisti kožu prodirući duboko u pore i temeljno uklanja sve toksine iz nje.

Bentonitna glina istovremeno čisti i neguje kožu.

Ekstrakt nara je antioksidans sa snagom regeneracije kože, koji savršeno dopunjuje ekstrakte limuna i pomorandže i trenutno vraća svežinu i sjaj licu.

Ova tri ekstrakta imaju moć zaštite kože od slobodnih radikala i na taj način sprečavaju prerano starenje, prirodnim aktiviranjem kolagena.

Upotreba Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask poboljšava elastičnost kože i sužava pore lica, pre svega zbog procenta esencijalnog ulja bergamota, koji je uspešnan za tretman akni i bubuljica.

S druge strane, esencijalno ulje eukaliptusa ubrzava cirkulaciju lica i istovremeno ga revitalizuje i jača. Aloja vera prisutna u Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask sa svojim antibakterijskim svojstvima suši postojeće i ne dozvoljava stvaranje novih akni na licu. Ali ne isušuje kožu, već naprotiv, hidrira i uklanja umor.

Odvojite 15 minuta za sebe! Neka vaše lice diše i sjaji. Otkrijte skriveni potencijal svog lica sa Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask.

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/oxygen-bubble-mask/

Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)