Kad vam zauzet raspored ukrade lepotu, popijte kolagen

Svima nam se to dešava, jednostavno da se probudimo i ne budemo zadovoljni odrazom u ogledalu. Prenatrpan raspored, što znači dan pun stresa, kofeina i šećera, rezultira dubljim finim linijama na licu, suvoćom, nedostatkom sjaja i nekim aknama na koži.

Ako ovaj period traje duže nego obično, veća je verovatnoća da ćete se suočiti sa gubitkom kose i nokti postanu lomljivi.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ovo je znak da je telu potrebna podrška iznutra. Gusti dnevni red ugrozio je njegovu sposobnost da odražava lepotu koju posedujete.

Pokušajte da vratite na dnevni red san, zdrave porcije i fizičku aktivnost ili hobi koji vas mentalno ispunjava. Sve ove navike dovešće do toga da budete srećniji i lepši.

Ako želite da ciljate lepotu i brzo popravite štetu, počnite da konzumirate kolagen u obliku oralnog dodatka.

Vekovima su žene u Kini na kolagen – protein koji veže tkivo riba i životinja – gledale kao na izvor mladosti. Da bi održali mladost kože, konzumirali su peraje kože ajkula ili magarca.

Na meniju je danas dostupnija jednostavnija varijanta – ampule kolagena Dr. Viton koji su obogaćeni vitaminom C. Redovnom upotrebom ovog morskog kolagena moći ćete u potpunosti da regenerišete kožu, ojačate nokte i kosu i podstaknete njihov rast, smanjite celulit i bolove u kolenu ili zglobovima.

Gotovo 80% naše kože čini kolagen koji zajedno sa drugim proteinom zvanim elastin održava elastičnost i čvrstoću kože dajući joj taj puni izgled. Kako starimo, proizvodnja kolagenase  usporava i telo nije u stanju da nadoknadi te gubitke. Od 20. godine čovek svake godine izgubi 1% kolagena.

U praksi to znači suvu, opuštenu kožu sa vidljivim borama – problem koji komplikuje brz tempo života.

Stoga je Dr. Viton je stvorio brzo rešenje – kombinacija kolagena i vitamina C stimulisaće proizvodnju kolagena u telu. A kad u telu budete imali dovoljno kolagena, imaćete 10 puta mlađu kožu. Jedna ampula Dr. Viton – Collagen + C i lepota mogu početi!

Dr. Viton – Collagen + C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-c/

Dr. Viton – Collagen + C proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)