Kako zaista usporiti gubitak kolagena?

Kolagen je osnovni gradivni blok kože, protein koji joj daje pun i mladalački izgled. Gotovo sve poželjne karakteristike zdrave kože imaju kolagen, što više proteina imate, koža će izgledati čvršće, punije i svežije.

Loša vest je da proizvodnja kolagena počinje da opada sredinom 20-ih, a menopauza smanjuje proizvodnju za neverovatnih 30%. Pored godina, kolagen ima nekoliko neprijatelja koji ga razgrađuju kao što su cigarete, alkohol, UV zraci.

Pitanje je da li uključivanje kolagena u režim nege može da pomogne? Da, ali ako dolazi u hidrolizovanom obliku, a podržavaju ga dva ključna sastojka kao što su Retinol i Vitamin C. Zašto?

Kolagen je po prirodi ogroman molekul u kome je veoma teško prodreti u kožu. Zbog toga je neophodno da se hemijski razgradi na manje lance aminokiselina zvane peptidi.

Dermatolozi veruju da ovi peptidi mogu prodreti u ćelije u spoljnom sloju kože, doći do dermisa i pružiti gradivne blokove fibroblastima za stvaranje novog kolagena.

Naučno je dokazano da retinol podstiče proizvodnju kolagena. Antioksidanti poput vitamina C deluju na upalu koja oštećuje kolagen u koži.

A sada ramislite da li postoji proizvod koji na listi sastojaka ima ova tri ključna stimulatora kolagena? Pa, postoji, upakovan sa sastojkom plus – zlato od 24 karata u mikro česticama koje takođe usporavaju starenje.

Mislimo na Dr. Viton – Collagen Golden Mask, najmoćnija maska koja je posvećena stimulisanju kolagena, istovremeno hidrirajući kožu, povećavajući njenu elastičnost, osvetljavajući i zaglađujući je, maksimalizujući njenu odbrambenu snagu protiv svih spoljnih agresora.

Odmah će vam se svideti ovaj kraljevski višenamenski tretman, jer daje brze rezultate. Koristite je redovno i moći ćete da usporite smanjenje željenog kolagena, čak ćete i popuniti rezerve.

Dr. Viton – Collagen Golden Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-golden-mask/

Dr. Viton – Collagen Golden Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)