Kako smiriti bol u upaljenim sinusima?

Pitate se kako da se rešite ožiljaka od akni na nosu? Kako da umirite upaljene sinuse, od kojih posebno u ovo doba godine boli glava, a lice otekne? Da li imate sve simptome prehlade ili alergije, a da li vas i dalje boli glava? Da li mislite da je to možda upala sinusa?

Postoji način da smanjite sve simptome upaljenih sinusa i tako rešite svoje disanje!

Dr. Viton – Serrapeptaza je prirodni enzim koji utiče na smanjenje akutne upale i na taj način smanjuje postojeći bol i simptome koji se javljaju kada su sinusi upaljeni.

Kada se sinusi upale, obično kao rezultat prehlade ili alergije, nosna sluznica otekne i tako se otvori sinusa ili nosa začepe i u njima se nakuplja stvorena sluz. Dokazano je da serapeptaza smanjuje bol, koji često sledi upalu, inhibiranjem supstanci koje uzrokuju bol u upaljenim sinusima.

Dr. Viton – Serrapeptase deluje umirujuće na upaljeno tkivo, bezbedno smanjujući postojeće oticanje i podstičući izbacivanje sluzi iz pogođenih područja.

S obzirom da je prirodni preparat, Dr. Viton – Serrapeptase nema negativnih neželjenih efekata i stimuliše telo da funkcioniše prirodno i zdravo i da se bori protiv akutnih ili hroničnih stanja.

Zbog dokazanog dejstva, serapeptaza je u mnogim zemljama usvojena kao prirodna terapija za lečenje zapaljenskih procesa u telu. Studije potvrđuju da ovaj prirodni enzim vrlo brzo smiruje bol i smanjuje otok.

Dr. Viton – Serrapeptaza treba da omogući pražnjenje sinusa, da nema upalnih sekreta u sinusnim šupljinama i da uredno dišete kroz nos.

Oslobodite sinuse i slobodno dišite sa Dr. Viton – Serrapeptaza!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)